Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мустафа Джамбаз посети клуб "Зорница"

13 февруари 2011, Неделя | 22:06 | общество

Възрастни хора с увреждания се срещнаха с председателя на общински съвет

Мустафа Джамбаз в разговор с хора от клуб ЗорницаСвоите проблеми и болки възрастните хора с увреждания от клуб "Зорница" поставиха пред Мустафа Джамбаз - председател на общинския съвет. На 11-ти февруари бе първата среща с представител на общинското ръководство и членовете на клуба се надяват да стане традиция, за да имат пряка връзка с хората, които управляват и могат да помогнат. Катя Славова - председател на клуб "Зорница", пряко постави въпроса за субсидиране с 2000 лв., необходими за организационната работа на клуба, която включва: - нуждите на секция знание, подпомагане с хранителни продукти, честване на празника на хората с увреждания, провеждане на Отчетно изборно събрание и др.. Мустафа Джамбаз увери присъстващите, че заедно с кмета и общинска администрация, ще помогнат спрямо техните възможности.

Най-коментирани новини през последния месец:

Някогашните българи
22 септември 2017 | 17:58
109 години Независима България
26 септември 2017 | 10:26
РИОСВ каза НЕ на мината
27 септември 2017 | 20:21
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени