Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Много музика,танци и настроение във Велинград

24 юли 2017, Понеделник | 18:01 | прессъобщение

Централният площад на Велинград бе изпълнен с много музика и танци

Част от естественото продължение на Велинградски празници на културата 2017г. „Благословени и вечни” бяха трите поредни дни 21,22 и 23 юли /петък събота и неделя/.

В петъчната вечер на пл. „Николай Гяуров”, участие в програмата взеха ансамбъл „Чепино” и детски ансабъл „Чепинче” при ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий”. Изпълненията им на автентична народна музика и танци огласиха центъра и внесоха настроение сред публиката.

На 22 юли /събота/ от 20:00ч. солистката на Ансамбъл „Пирин” гласовитата  Стойна Германова  и младите танцьори от формация „Пиринци”, с техните изпълнения, вдигнаха всички граждани и гости на СПА столица на голямо българско хоро.

В неделната вечер чаровните инструкторки Спаси и Петя и от Зумба фитнес-Велинград направиха впечатляващо масово танцуване на централния площад във Велинград.

Зумбата  съчетава най-известните латинотанци с фитнес и аеробика и вече има хиляди почитатели по цял свят като най-добрият вариант за кардиотренировка. Тя превръща енергията на движението в настроение, а заедно с ритъма на тялото започват да танцуват и емоциите. Така най-общо може да бъде определено и настроението на централния площад във Велинград в неделната вечер.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени