Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Мамма Миа"

12 август 2013, Понеделник | 02:23 | култура

Музикален спектакъл по песните на АББА

Музикален спектакъл

В прохладната вечер на 11-ти август пл. „Николай Гяуров“ се огласи от завладяващите мелодии  на легендарната шведска група АББА. Гражданите и гостите на Велинград имаха чудесната възможност да видят музикалния спектакъл  „Мамма Миа“ , включващ незабравимите хитове „ Honey, Honey”,  "Money, Money, Money", „ Mamma Мia”, „Dancing Queen",   „SOS” и др.

Музикален спектакъл във Велинград

Историята е забавна– В навечерието на собствената си сватба младо момиче, което живее  с майка си на малък гръцки остров, решава да научи кой е баща й. След като е прочела  дневника на майка си, тя отправя покани на  трима мъже, с които в миналото  майка й е имала връзка.

Спекталът привлече зрителите  както с музиката, така и с жизнерадостта и романтизма си.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени