Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Музикална вечер – традиционна годишна продукция

27 юни 2017, Вторник | 10:11 | култура

Музикална вечер – традиционна годишна продукция

Годишната продукция на възпитаниците от музикалната школа към  ЦПЛР – ОДК и НЧ “Отец Паисий – 1893”  премина изключително емоционално както за децата,  така и за техните преподаватели и родители. Резултатите от интензивната работа през годината впечатлиха публиката и дадоха категорична заявка за удържане на високата музикална култура на подрастващото поколение. Ценен принос на школата и високото качество на работа се дължи на преподавателския колектив. Общо 35 деца се изявиха с индивидуални и групови изпълнения .

Госпожа Мирчева, директор ОДК и Г-н Цветан Котев, председател на читалище “Отец Паисий – 1893”, също поздравиха децата и техните родители. Публиката се наслади на български и чуждестранни пиеси и аплодира всяко едно дете и изпълнение. 

За финал деца и преподаватели изпълниха тема от „Междузвездни войни“. В края на музикалната продукция всички възпитаници на школата получиха грамоти за отличното си представяне през годината. Концертът завърши с много цветя и почерпка за участниците.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени