Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Учители блогери във Велинград

05 октомври 2009, Понеделник | 18:00

Членовете на виртуалната общност "Начално образование" разменят опит

Учители Неофит Рилски   Съвременните учители не изостават от новите технологии и са в крак с времето. Сега учителите вече участват във форуми, правят сайтове, блогват и създават и се събират във виртуални общности. В изминалите почивни дни (3 и 4 октомври) членове-учители на една такава виртуална общност се събраха от цялата страна в ОУ "Неофит Рилски" - Велинград. Членуващите към общност "Начално образование" в BGLOG.net споделиха опит, изказаха различни мнения, начертаха бъдещи насоки. Бяха представени и обсъдени различни сайтове, касаещи началното образование. По всеобщо мнение Велинградските домакини показаха истинско родопско гостоприемство.

Коментари

Учителите трябва да са в крак с времето, защото днешните така се развиват в технологически аспект, че могат и да ги изпреварят!

#2 sel в Вторник, 06 октомври 2009 09:05

Емиии браво на учителите.

#1 Rdlk в Понеделник, 05 октомври 2009 21:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени