Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Национален форум на данъчните експерти

11 ноември 2017, Събота | 19:29 | прессъобщение

Национален форум на данъчните експерти на общините във Велинград

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев откри и приветства участниците в двудневния Национален форум на данъчните експерти от общините, който се провежда във Велинград.

Организатори на форума са Националното сдружение на общините в Република България и неговото търговско дружество „НОСРБ-Актив”.

Официални лица на работната сесия 1 бяха зам.-изпълнителният директор на НОСРБ Емил Савов и експерт в Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 44-тото народно събрание Николета Колева.

Участие в събитието взеха над 150 ресорни заместник-кметове, директор на дирекции, началници на отдели и експерти от приходните администрации на общините. От Община Велинград участие взеха зам.-кметът на Община Велинград Атанас Палигоров, началникът на  отдел „Местни данъци и такси” Сежана Цанова и експертът към отдел ”МДТ” Спас Шулев.

В дискусиите ще бъдат  акцентирани предложенията за промени в нормативната уредба и позицията на НОСРБ по тях, мерките за повишаване на събираемостта на данъчните и неданъчните приходи, предоставяне на електронни услуги по МДТ , електронния обмен на данни и мерките за недопускане на оспорване и отмяна на наредбите по ЗМДТ.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени