Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Национален приз за ДЦДМУ "Надежда"

20 януари 2013, Неделя | 18:38 | общество

Национален приз за ДЦДМУ “Надежда” гр. Велинград

ДЦДМУ с национален приз

На 17.01.2013 год. екипът на Дневния център присъства на церемония по връчване на Национален приз “Човешки ресурси” в категория “Мениджър – социални услуги за деца и младежи”.  Церемонията се проведе в Централен дом на архитекта гр. София. За девети пореден път организаторите на мероприятието -  Фондация “Човешките ресурси в България и Евроинтеграцията”, “Национално сдружение на организациите за социални услуги” и списание “Човешки ресурси”, връчиха 12 различни приза в отделни категории.

За съжаление на церемонията не можа да присъства Директора на ДЦДМУ г-жа Величка Симеонова, за това от името на целия екип призът получи г-жа Здравка Гугалова – психолог на ДЦ. Със своето присъствие голяма подкрепа ни оказаха екипът на Отдел “Закрила на детето” към Дирекция “Социално подпомагане” гр. Велинград с Началник – отдел г-жа Сашка Жекова. Съпричастността им към събитието бе особено ценна за нас, предвид общата ни работа с деца в неравностойно положение и за това бяхме щастливи да споделим тази висока оценка със своите колеги и заедно да изживеем щастливите мигове на този престижен форум.

Наградата ще ни стимулира да продължаваме да работим всеотдайно и професионално и за напред. Гордеем се с нашия Дневен център, с модерната материална база, с висококвалифицирания и продуктивен екип, с всеки миг прекаран в него, с всяко дете и семейство, на което сме помогнали. Радваме се, че въпреки немалкото години ползотворна работа, все още успяваме да изненадваме обществото с новаторските си идеи.

 Ако е вярна максимата, че за хората се съди по делата им, ние, целия екип на Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград сме доказателство, че с  голяма обич, упоритост, труд, воля, сърце и човечност се постигат добри резултати. Това ни дава самочувствието и увереността да работим за едно по-добро настояще и бъдеще.

Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград може да бъде еталон за модерен и съвременен Дневен център. Нашите всеотдайност, професионализъм, екипност, отговорност, лична ангажираност и иновативност заслужават адмирации.

Приемаме този акт като морално признание за нашата всеотдайност и като справедлив обществен отзвук за политиката и дейността на екипа на ДЦДМУ „Надежда” – Велинград. За нас това е стимул за непрекъснато професионално усъвършенстване и прилагане на съвременни системи, методи и техники за работа, за цялостно разгръщане на потенциала на всеки един от нас.

Отличието ще изиграе популяризираща и стимулираща роля за целия екип. Това ще ни подтикне към повече работа, по-голям стремеж за непрекъснато професионално усъвършенстване и ефективно управление на човешкия потенциал, за въвеждане иновации в тази област и за подобряване качеството на труд в Дневния център.

Надяваме се, че нашите добри практики ще допринесат за по-доброто качеството и ефективността на социалната услуга „Дневен център” в България!

Eкипът на ДЦДМУ

Коментари

Браво!Екипа е страхотен,познавам ги лично и се гордея с това!Хора,заслужили много признание и уважение за старанието,с което работят.Поздравления!!!Стискам ви ръцете на всички!Страхотни сте! :* <3

#2 Гергана в Четвъртък, 07 февруари 2013 19:05

:y :y :y

#1 в Неделя, 20 януари 2013 19:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени