Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Чети с мен, доведи приятел!"

26 септември 2014, Петък | 10:58 | култура

Читалище "Отец Паисий - 1893" се включва в националната кампания "Чети с мен"

Читалище "Отец Паисий - 1893" се включва в националната кампания "Чети с мен" в подкрепа на четенето и грамотността. Като част от инициативата библиотеката ни ще работи на 28-ми септември, неделя, от 10.00 до 13.00 часа. Каним всички наши приятели, любители на книгата, да се включат заедно с нас в най-масовото четене в България! Поканата важи за малки и големи, ще е чудесно всеки да донесе любимата си книга, за да обменим заглавия и мъдри мисли! Нека ние, които сме изкарвали безсънни нощи с книга в ръка, покажем колко вълнуващо и обогатяващо е да четеш! Грамотността и четенето не са демоде!

28-ми септември, читалище "Отец Паисий - 1893"
Чети с мен, доведи приятел!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени