Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Национално съвещание на директорите на ЦПЛР

11 ноември 2017, Събота | 19:40 | прессъобщение

Велинград домакин на Национално съвещание на директорите на Центровете за подкрепа за личностно развитие

На 8 ноември във Велинград бе открито Национално съвещание на директорите на Центровете за подкрепа за личностно развитие. Събитието се организира от  Национален дворец на децата към министерството на образованието и науката и „ЦПЛР-ОДК”-Велинград.

Официални лица на форума бяха Татяна Досева- директор на Националния дворец на децата, г-н Кръстев- представител от МОН, Катерина Мирчева- директор на „ЦПЛР-ОДК”-Велинград, Мариана Зинкова- директор на дирекция „ХСД”, на която бе връчен приз на Община Велинград за „За принос в развитието на детското творчество”.

В рамките на събитието,продължило три дни, бяха разгледани Нормативни документи на ЦПЛР и програма за творчески ваканции на Националния дворец на децата/НДД/. Обсъден бе и Националния календар за изяви по интереси за учебната 2017/2018 година, програма за мерките  за закрила на деца с изявени дарби и други въпроси свързани с дейностите за подкрепа за личностно развитие, трудови-правни консултации, квалификация на педагогическия персонал в ЦПЛР и перспективи за развитие  на дейностите за подкрепа за личностно развитие.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени