Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дядо Коледа посети и ДЦДМУ "Надежда"

25 декември 2009, Петък | 12:36

Коледно тържество в ДЦДМУ "Надежда"

ДЦДМУ Надежда коледно тържество   Много се веселиха, много се радваха децата от дневен център "Надежда" на тяхното коледно тържество на 23 декември. Те бяха приятно изненадани от малките чаровници от "Караоке", които не само пяха и танцуваха за тях, а и на всяко дете подариха отделен подарък. Отец Стефан Зарев, който също донесе подаръци на децата се обърна с прочувствени думи към тях и ги нарече специални, защото са обичани най-много от Бога. На тържеството присъстваха кметът г-н Лебанов, зам. кметовете Диана Кехайова и Исмет Бабучи и PR-а на Общината Росица Пашова.

  Вижте част от тържеството:

Get Adobe Flash player

Коментари

Каква е таз снежанка бре!!! тя ще оплаши децата!!! ГОРКИТЕ :Д:Д:Д

#4 в Четвъртък, 04 февруари 2010 22:41

Искам да уточня:"Надежда" не е дом, а дневен център за деца с увреждания!

#3 Елена в Понеделник, 28 декември 2009 21:25

Надявам се все повече и повече в този дом децата да намаляват.Колкото по - малко деца в този дом толкова повече радост в очите и сърцето на родителите им и хората!

#2 mimi pashova в Неделя, 27 декември 2009 22:35

Дано и занапред този дом да бъде посещаван от повече обществени личности и да се помага на децата.

#1 Стефка в Събота, 26 декември 2009 10:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени