Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„ Надмощие на духа“

18 септември 2013, Сряда | 14:17 | общество

7-ми международен фестивал за хора с увреждания

На 21-ви и 22-ри септември Велинград ще бъде домакин на 7-ми международен фестивал за хора с увреждания, организиран от фондация „Старт“,Агенция за хора с увреждания, БНТ и Община Велинград. Идеята на организаторите е не само да се даде възможност за сценична изява на талантливи хора с увреждания, но и да им се даде възможност за мотивация и професионално развитие. Участници от България, Русия и Турция ще се състезават за голямата награда- Гранд при на международния музикален фестивал. Журито ще бъде в състав: председател проф. Атанас Атанасов от Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” и членове Кристина Александрова – oперна певица, съучредител и PR на фондация „Старт“, поп изпълнителката Джина Иванова, представителите на БНР Людмила Герова и на БНТ Весела Смилец, кметът Иван Лебанов. Програмата ще започне с изпълнения на Фолклорен ансамбъл „Чепино“ с ръководител Боян Байрактаров.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени