Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Наградени огнеборци в област Пазарджик

15 септември 2013, Неделя | 12:16 | общество

Огнеборци, наградени в деня на професионалния им празник

Пожарникари

В Деня на професионалния празник на служителите от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ бяха  отличени 23-ма огнеборци от област Пазарджик. Един огнеборец е награден със заповед  на Министъра на вътрешните работи Цветелин Йовчев,  четирима са наградени от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, 17 души са наградени от директора на ГДПБЗН- МВР главен комисар Николай Николов.  С почетен знак на МВР III-та степен за дългогодишна професионална служба и постигнати високи резултати в ежедневната си дейност, е отличен началникът на Противопожарния участък Ракитово главен пожарникар Никола Гълъбов.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Някогашните българи
22 септември 2017 | 17:58
109 години Независима България
26 септември 2017 | 10:26
РИОСВ каза НЕ на мината
27 септември 2017 | 20:21
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени