Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Наградени ученици за най-добро есе

30 април 2015, Четвъртък | 14:03 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов награди и поздрави ученици за най-добро есе

Кметът Иван Лебанов посрещна топло, поздрави и награди възпитаници от училищата СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, ПГД „Иван Вазов“ и ПГГС „Христо Ботев“ в Община Велинград. Те получиха предметна, парична награда и грамота за най- добро есе на тема „Обществото- възпитател/и или съдник на своите деца“. Инициативата за проведения конкурс за есе е на местната "Комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Община Велинград“.

Първоначалният брой на есетата е 16,  а след първия етап на разглеждане от комисията са останали 9, в края на оценяването по точкова система, напълно прозрачано,  са избрани 7 разработки. Председател на комисията бе зам.кметът Атанаска Хрисчева, която приветства ученициците с "добре дошли" и им пожела с лекота да постигат набелязаните цели. Градоначалникът отбеляза, че Велинград е на високо ниво в областта на образованието. Пожела на участниците да се представят добре и за напред и да  не забравят, че този постигнат успех,  е общ успех за всички.

 

  

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени