Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Награди за ПУ "Драган Манчов"

25 април 2016, Понеделник | 11:50 | образование

Отново заслужени златни отличия за учениците от Помощно училище „ Драган Манчов “ - град Велинград

За втора поредна година учениците от професионалната паралелка със специалност Производство на тапицирани изделия при Помощно училище „Драган Манчов“-гр.Велинград участваха във  Панорама на професионалното образование, която се проведе в гр.Пловдив от 21.04.2016  до 23.04.2016 година.

Госпожа Гатева от МОН изрази изключителна благодарност за това, че сме единственото помощно училище в страната, участващо в  VІІІ-та Панорама на професионалното образование, в категория „Стилна мебел и дърворезба” , заедно с елитни професионални гимназии от Пловдив, Хасково, Русе, Сливен, Велико Търново и ПГД – Велинград.

Учениците Асен Янев, Илия Кафтанджиев и Радостин Муртев , заедно с ръководителите си Николай Мешков и Тодорка Коцева получиха  златни медали и грамоти, а директорът на училището- г-жа Канлиева- грамота за принос в професионалното образование  на  ПУ „Драган Манчов” гр. Велинград.

Тези отличия и признание  за нас са стимул да продължаваме да развиваме професионалното образование на децата със специални образователни потребности в града и общината, като по този начин  подпомагаме тяхната социализация, интеграция,  професионалното и кариерно  ориентиране.

                                                                   ПУ "Драган Манчов"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени