Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Награждаване на победители в конкурс

19 май 2013, Неделя | 07:59 | образование

Награди за ученици, работили по проект

Награждаване на ученици

На 15.05.2013г. се състоя церемонията по награждаване на победителите в конкурса за идейно предложение за плакатРазпознатото насилие: в училище, на улицата, у дома”. Събитието се организира в рамките на проект „Моят живот – моя отговорност”, реализиращ се в партньорство между Фондация СПО, Фондация „Стъпка по стъпка” и шест училища на територията на Община Велинград.

Награди

Домакин бе СОУ”Васил Левски” – партньор по проекта. Бяха излъчени трима победители, които получиха плакети за успешната си работа. 3-то място – за екипа на училище ПГИТ”Ал. Константинов”, 2-ро място  - за екипа на ПГГС”Хр. Ботев” , а първото място с плакет  и индивидуална  награда зае Георги Алексиев СОУ”Св.Св. Кирил и Методий”. Наградите връчи г-жа Недялка Стефанова, Директор „ОКВ” към Община Велинград. Събитието стана възможно благодарение помощта на Фондация „Работилница за граждански инициативи” по програма „Дъга”, с финансовата подкрепа на Фондация „ОУК” и Фондация „Велукс”.

Коментари

bravo

#2 emi в Неделя, 19 май 2013 23:43

уууууууууууууууууууууу голямо чудо :n :n :n :n :n :n :n :n :n :n :L :L :L :L :L :L :L :L :( :( :( :( :(

#1 в Неделя, 19 май 2013 21:11

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени