Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът награди спортиста Йордан Герасимов

04 април 2011, Понеделник | 16:36 | общество

Успехи за Йордан Герасимов по кудо карате

Йордан ГерасимовНа 1-ви април от 11 часа в кабинета си кметът на Община Велинград Иван Лебанов посрещна и награди състезателя по кудо карате Йордан Герасимов. Спортистът се класира на  престижното пето място на първото състезание от Световната купа по спорта през месец февруари тази година. Герасимов е и вицебалкански шампион по кудо карате. Така той се нарежда сред едни от най-талантливите и успешни спортисти на Велинград.

Йордан Герасимов получи от кмета купа за постигнатото постижение, заедно с бойни ръкавици и грамота за постигнатия висок резултат на състезанието от Световната купа. Кметът Лебанов отбеляза, че успехите на спортиста са успехи на Велинград и на велинградския спорт, което дава основание на велиградчани да се гордеят с него. Герасимов благодари за оказаната чест и сподели пред медиите, че спортните успехи се постигат трудно, с много воля и характер.

„Независимо от проблемите и спънките, които съпътстват понякога тренировките и участията в състезания, човек не бива да се отказва да спортува, защото спортът е здраве, той определен вид философия,  култура на поведението“

– сподели Йордан Герасимов.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

:y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y kudo

#2 в Четвъртък, 16 юни 2011 21:03

Dankata e nai qkiq be i se radvam che predstavq Velingrad.

#1 Dankata97 в Понеделник, 25 април 2011 21:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени