Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Награждаване на отличилите се в Ученическите спортни игри

15 март 2018, Четвъртък | 19:46 | прессъобщение

Бяха наградени отличилите се в Ученическите спортни игри

Председателят на Общинския съвет – инж. Бельо Мандраджиев, зам.-кмета г-н Исмаил Моллов и Началник на отдел „Икономическа политика” – г-жа Цвета Спасова наградиха победителите в Ученическите игри.

В турнира по волейбол СУ „Св.св Кирил и Методий“ се класира на първо място при момчетата и в трите възрастови групи.  При девойките 11-12 клас тимът на СУ „Св. св. Кирил и Методий” нямаше съперници и се класира директно за областния етап на 

Ученическите спортни игри в Пазарджик. Общински победител при момичета 5-7 клас и при девойки 8-10 клас стана  СУ „Васил Левски”.

В състезанието по футбол първите места в трите възрастови групи заеха, както следва – СУ „Методий Драгинов”, СУ „Васил Левски” и СУ „Св.св.Кирил и Методий”.

В баскетболната надпревара победители станаха СУ ”Васил Левски”, ОУ „Неофит Рилски” и НПГГС „Христо Ботев”.

В турнира по тенис на маса  при момчетата първото място  спечели СУ „Христо Смирненски”- Света Петка, а при юношите – СУ „Св. св. Кирил и Методий”- Велинград. 

Отборът на СУ „Методий Драгинов”- Драгиново стана първи и при момичетата и при девойките.

Пожелаваме успех нашите представители на областните Ученически игри!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени