Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Награждаване на най-достойните

22 май 2010, Събота | 17:37 | култура

Директори, учители, културни деятели получиха признание

Екатерина Каферинова, Иван Лебанов и Маргарита МароваНа 21 май 2010 година от 16 часа в Бизнес Центъра бяхя наградени номинираните преподаватели от Община Велинград. Официални гости на събитието бяха кметът Лебанов, зам. кметът Валя Цветанова, директорът на Дирекция "Образование и Култура" Нели Стефанова и PR на общината Росица Пашова. Всички преподаватели и културни дейци, изпълнили залата на бизнес центъра, бяха поздравени от кметът Лебанов, след което се пристъпи към официалното награждаване.

Тук може да видите:  Пълен списък на номинираните

За традиционна среща при президента тази година са поканени инж. Стефан Шулев (който получи звание - "Неофит Рилски"), Неджат Кехайов, Боряна Петричева и Маргарита Марова.

За доброто настроение и повдигане на емоционалния дух в залата пяха Мария Пашова от "Караоке", Таня Кондева, Христина Влахова, Анелия Рачева от ДЮВИШ "Звънче", а малките танцьори от ОДЗ "Слънчице" изпълниха прекрасен гръцки танц.

Get Adobe Flash player
 
За пълен запис от награждаването се свържете с нас !

Коментари

ZA GOSPOJA PALIGOROVA-NAI LYCHEZARNATA I BLENUVANA LICHNOST. BLAGODARIATI CHE TE IMAM.

#4 mmm в Четвъртък, 03 юни 2010 09:59

ZA GOSPOJA TABAKOVA S MNOGO OBI4!!!JELAEM TVOR4ESKI YSPEXI!!!

#3 ianka ivanova в Вторник, 25 май 2010 21:38

бравоо госпожо Дебелушина обичаме вииии :)))

#2 pepso в Събота, 22 май 2010 20:26

Г-жа Маргарита Марова е моя класна !Според мен тя е един много прекрасен и интилигентен човек!Жалко че тази година завършваме и ще се разделим!Госпожо Марова,благодарим за старанието и вашето внимание през тези 4 години!Обичаме ви много!И никога няма да ви забравим! С обич: ІV"а"клас

#1 stoilka в Събота, 22 май 2010 20:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени