Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ценим народното творчество

23 март 2011, Сряда | 17:22 | образование

Ден на народното творчество в ПУ "Драган Манчов"

Деца от ПУ Драган МанчовСцена на народното творчество стана вчера - 22-ри март една от стаите в ПУ "Драган Манчов". Децата от клуб "Родолюбец" и клуб "Школско театро" се включиха в организирания от Ваня Минкова Ден на народното творчество. Интересът на децата към народните приказки бе провокиран от увлекателното разказване на "Лъжливото овчарче". Направената от г-жа Маргова медийна презентация на "Косето-босето" предизвика голям интерес. Децата шумно коментираха различните моменти от приказката. Накрая самите деца, подготвени от Цветка Дулева, показаха че и те имат желание да разказват приказки. Малката сцена леко ги стъписа, когато пресъздаваха "Косето-босето" и "Двете козлета", но естественото им отношение към приказните герои, тяхното непринудено поведение, направи затрогващо представянето.

Get Adobe Flash player

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени