Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Насаме с думите"

16 юли 2014, Сряда | 15:25 | прессъобщение

Пейо Пеев и неговата „Насаме с думите“

Градската  художествена галерия се оказа малка, за да побере всички любители на поезията във Велинград. Своята стихосбирка в рамките на Велинградски празници 2014 представи поетът, родом от Велинград, Пейо Пеев. Емблематичното заглавие „Насаме с думите“само по себе си показва големият романтизъм на автора, а стиховете в труда са тематични и вдъхновени от Велинград, България, любовта и поезията,  като цяло. В своята стихосбирка авторът обръща особено внимание на квартал Каменица, от където всъщност идват корените му. В своята рецензия литературният критик Марин Кадиев високо оцени автора,  като го сравни по значимост с Яворов. Част от творбите бяха представени от Ани Станкова, а нейният глас и дългогодишен театрален опит добави още повече красота. Община Велинград благодари на Литературен клуб „Никола Вапцаров“ и Александър Кочев за прекрасната литературна вечер, изпълнена с много емоции и красота. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени