Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Наследството на старите майстори

02 юни 2010, Сряда | 13:22 | образование

Изложба в ОУ „Христо Ботев”

Изложба в Христо БотевНа първи юни , сутринта, в голямата сграда на ОУ „Христо Ботев” бе открита изложба на тема „Наследство на старите майстори”. За голяма изненада на учители и ученици уникалните експонати разкрасиха коридора срещу учителската стая на втория етаж. Тази година изложбата е с обновена визия, а съставът на участниците е изцяло променен.

Млади таланти, като Илко Пачев, Димитър Димитров и Антон Калоферов участват с красиви кораби, развяващи платна. Асен Янков участва с голям тир, а сестрите Лилия и Йорданка Част от изложбатаЛазарова са представили красив самолет, готов да излети. За радост на всички срещу директорската стая е окачено табло с красивизнаменана страните, членки в ЕС. Ръководителят на СИП-а г-н Илия Тупчев с голямо съжаление сподели своята тревога, че тази година той няма учебни часове в ОУ „Христо ботев”, а определените два часа седмично не са достатъчни за една толкова голяма и красива дейност- дърворезба. От друга страна, въпреки, че СИП-ът е по програма на ЕС тази година няма отпуснати субсидии, което „убива” стимула за активна дейност на младите таланти.

                                                                                                    Величка Лазарова

Коментари

samo edn ne moga da si obqsnq kakvo pravqt viki i dani tam

#2 :)... в Петък, 12 ноември 2010 21:03

във всяко дете се крие по един скрит талант, но не всякоима възможност да го покаже.нека да помогнем на своите деца да покажат и осъществят възможностите си.браво на младите таланти и успех за в бъдеще!

#1 орхидея в Четвъртък, 03 юни 2010 08:56

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени