Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Национално съвещание във Велинград

28 октомври 2013, Понеделник | 15:55 | образование

Национално съвещание с директорите на извънучилищните педагогически учреждения

Учители

На 23-ти ,24-ти и 25-ти октомври в хотел „Елбрус”- Велинград са проведе Национално съвещание на директорите на извънучилищни педагогически учреждения  /НДД, ЦРД, ОДК, ЦУТНТ, НАО, СЦРД/. Присъстваха над 40 директори от цялата страна, а ОДК-Велинград бе любезен домакин. Съвещанието се ръководеше от Татяна Досева- Директор на Националния дворец на децата. Бяха обсъдени нормативни документи, програми за творчески ваканции и мерки за закрила на деца със изявени дарби.Специален гост на съвещанието бе госпожа Мукаддес Налбант- Заместник-министър на образованието и науката, която изслуша всички наболели проблеми и отговори на горещите въпроси с рутина и компетентност.

      Трудово-правни консултации по специфични казуси изнесе адвокат Янко Янков. Доцент Илияна Петкова от СУ „ Св.Климент Охридски” презентира „ Подготовка и квалификация на педагогическите кадри в извънучилищните педагогически учреждения” и „ Формално за неформалното образование”. Изненадата на гала-вечерята бяха невероятните двойки от СК”Импулс” и изисканата Анелия Рачева от ДЮВИШ” Звънче”, които вдигнаха на крака залата. Присъстващите изразиха  своите искрени  благодарности за перфектна организация към госпожа Мариана Зинкова- директор на ОДК-Велинград.

     Екипът на ОДК благодари на Община Велинград за оказаното съдействие, на гостоприемството и професионализма на работещите в хотел „Елбрус”, на фирма „Премиера -257” и „Акварекс-В” АД.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени