Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Владеем Немски и Руски език

12 май 2010, Сряда | 14:38 | образование

Вечер на немски и руски език в ОУ "Христо Ботев"

Ученици от ОУ Христо БотевВтората поредна вечер от седмицата на езиците в ОУ "Христо Ботев" бе посветена на Немския и Руския език. Учениците сами бяха подготвили своята програма с малка помощ от учителките Дамянова и Тупчева и разбира се с тяхната голяма морална подкрепа. Часът по немски език включваше презентация за Германия, изготвена и представена от Вангелина Драганова, "Опазване на околната среда" от Николай Петров. В часът по руски език за присъстващите ученици и родители бяха изнесени презентациите "Сибир" от Ваня Влахова, "Две столицы" от Мария Ушева, а Маргарита Славчева разказа за най-известните руски играчки.
Отново децата бяха поздравени от директорката Мариана Байлова, която се обърна към тях с думите: "Вие сте най-знаещите, най-можещите, за това ще успеете!".

Get Adobe Flash player

 

Коментари

Браво! Продължавайте все така!

#3 Анонимен в Петък, 14 май 2010 10:11

Поздрави за талантливите ни деца и техните чудесни учители!

#2 ivanka debelushina в Четвъртък, 13 май 2010 11:14

Im maerz, april und mai, da kommt der fruehling, eins zwei drei :D :D Браво! Много добре се справят! Това момиче не беше ли плувкинята с много медали? Обаче най ме изкефи kleeeines kleeblatt liebes kleeblatt mit vier blaettern, wer dich findet der hat glueck - ich glaub daran... mit den jahren aber habe ich erfahren dass kein glueck sich von allein erfuellen kann :D :D Ну конечно поздравляю и русофилов с "днем языков"!

#1 Spas в Сряда, 12 май 2010 21:38

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени