Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

И ОУ "Неофит Рилски" получи фиданки

17 декември 2009, Четвъртък | 18:03

Инициативата на ПГГС продължава

Засаждане на фиданка в ОУ Неофит Рилски   ОУ "Неофит Рилски", като всяко друго училище, също се включи в инициативата "Коледно дръвче в саксия". Група от ПГГС "Христо Ботев" - ученици от ХІІ клас и учителките Ани Чечева и Вергиния Иванова пристигнаха в чепинското училище с 20 фиданки от смърч на 16 декември по обяд. Те бяха посрещнати от педагогическата съветничка Надка Топорчева и ученици от училището на двора, пред входа на училище, където възпитаниците на горската гимназия демонстрираха как трябва да се посади фиданката в саксия.

Шести Б клас Неофит Рилски   Г-жа Вергиния Иванова пък даде същите ценни съвети при отглеждане на фиданките смърч, каквито получиха и децата от другите училища - как се засажда дръвчето и какви грижи трябва да се полагат за него, за да може на пролет то да бъде засадено в двора на училището. Посаденото коледно дръвче шестокласниците от "Б" паралелка качиха в класната си стая. Всички ученици с много настроение се включиха в украсяването на дръвчето в саксия, така че, макар и малко, то заприлича на празнична елхичка и донесе коледно настроение на малките ученици.

   Вижте част от инициативата:

Get Adobe Flash player

Коментари

Елхичките са прекрасни

#1 Василена Ищева в Събота, 20 март 2010 21:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени