Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Моето училище празнува

22 октомври 2009, Четвъртък | 17:29

Част от предпразничната програма на ОУ "Неофит Рилски" - Велинград

Рисунки ОУ Неофит Рилски Велинград   Още по-хубаво, още по-весело, още по-празнично бе поредното тържество на учениците от ОУ "Неофит Рилски" - Велинград. На 11 октомври от 11 ч. под надслов "Моето училище празнува" бяха наградени учениците, участвали в конкурсите за поезия и рисунка. Те получиха грамоти и големи плюшени играчки. В конкурса за поезия наградените бяха Нели Вукова, Валентина Прътева, Емилия Хаджиева, Иванина Ликова и Валентина Манокян. Това са децата, владеещи силата на словото и пресъздали я в стихове и есета. За тях бе и специалният поздрав от съученичката им Веси Кирова, която накара голяма част от публиката да пее и играе с нея.

   След стихотворенията на Мария Прътева и Нели Вукова и драматизацията на английски език, подготвена от г-жа Цветина Рашева, бяха наградени децата, спечелили в конкурса за рисунки. От по-малките ученици съответно първо до трето място - Валентина Прътева, Петя Димитрова и Илия Хаджиев. От по-големите ученици първите три места взеха Ана Гаргова, Мария Бакалска и Мариана Гинчева.

   Тези награди повдигнаха заслужено самочувствието на спечелилите и на техните съученици, които искрено им ръкопляскаха, така че съвсем естествен финал на тържеството бе едно кръшно хоро, което от сцената се премести в залата. Вижте видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

milo u4ili6te obi4am te :y :L

#1 в Петък, 20 януари 2012 16:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени