Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празник в ОУ "Неофит Рилски"

02 ноември 2012, Петък | 13:40 | образование

ОУ "Неофит Рилски" традиционно отбеляза своя празник

Празник в ОУ Неофит РилскиПърви ноември, Денят на народните будители  е  патронен празник на ОУ "Неофит Рилски". Празнично настроение съпроводи организирания спортен празник, който достави истинска радост на учениците. Най-малките възпитаници на училището премериха сили в забавни спортни игри и щафети, а учениците от V-ти до VIII-ми  клас проявиха спортментство във футбол, волейбол и баскетбол. Победителите във всички спортни дисциплини получиха поздрав и бяха наградени от ръководството на училището.

По традиция се състоя среща на учителите пенсионери. Мили спомени връщаха преподавателите обучавали поколения деца от Чепино.

Цвета ГерговаС удовлетворение и гордост бе посрещната новината за одобрено участие в Международна научна конференция на началния учител г-жа Цвета Гергова. Форумът бе организиран от ЮЗУ  "Н.Рилски" Благоевград по повод  Деня на будителите, с водеща тема "Дигитална култура, медии и образование" . Споделен опит от практически модели на работа, на индивидуалното творческо търсене на учителя – иноватор бе прието с интерес и дискусия от участниците в конференцията.

                                                                                                                   ОУ "неофит Рилски"

Коментари

РАДВАМЕ СЕ,ЧЕ ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА РАБОТИМ С ГОСПОЖА ГЕРГОВА.ТЯ Е НЕ САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТ И НОВАТОР,НО И ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОИ КОЛЕГИ-ДОСТОЙНИ БУДИТЕЛИ!

#8 ДЕБЕЛУШИНА в Понеделник, 05 ноември 2012 05:30

:y :y :y

#7 в Неделя, 04 ноември 2012 11:53

Учители като Цвета Гергова правят българските деца любознателни, с отворени към света сетива, търсещи и можещи, носещи българския дух у себе си! Те са учители и на българските учители, за което безкрайно благодаря!

#6 Тунева в Неделя, 04 ноември 2012 09:39

Поклон пред труда,умението и знанието! Госпожо Гергова Вие не сте просто учител, Вие сте голямо сърце и щедра душа! Успех!

#5 Радиум Тутовски в Събота, 03 ноември 2012 07:40

#4 stefan в Събота, 03 ноември 2012 07:05

С огромно удоволствие мога да споделя, колко атрактивно и новаторско бе представянето на г-жа Гергова на конференцията. Тя показа педагогически и дигитални умения, за които могат да завидят много академичнин преподаватели. Като прочетох и за събитията на училището по повод 1 ноември, срещата с бившите колеги, разбирам, че традицията е в основата на качествената работа на целият педагогически екип на ОУ "Неофит Рилски" Бъдете будители и новатори! Съхранявайте и развивайте духовното и културно богатство на бъдещите поколения! Успех !

#3 Кючукова в Петък, 02 ноември 2012 18:40

Представените практически модели откласната стая на иноватора определено се възприес огромен интерес.Госпожа Цвета Гергова представи множество компютърни програми, чрез които разработва свои урочни единици. С голям интерес се възприеха и представените авторски разработка към издателство Булвест. Поздравления към учителя-новатор и будител - Цвета Гергова.

#2 Неминска в Петък, 02 ноември 2012 17:23

:y

#1 в Петък, 02 ноември 2012 15:19

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени