Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Иван Лебанов поздрави столетник

14 април 2010, Сряда | 12:04 | прессъобщение

Кметът посети столетника Незир Кечили

Иван Лебанов при Незир Кичили100-годишния юбилей на Незир Незир Кичили от село Света Петка събра негови бойни другари-ветерани и общинското ръководство на Велинград. За да поздравят рожденика бяха дошли кметът Иван Лебанов, председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз, зам.-кметът Георги Янчев и представители на Общинска администрация. Кметът подари на юбиляра торта и 100 лева и му пожела дълъг и щастлив живот, заобиколен от деца, внуци и правнуци.

Столетникът юбиляр Незир Кичили„ Малко са тези, които имат щастието и отговорността да преминат през изпитанията на цял век! Но за родопчаните- хора с велика душа и сърце, което се раздава за другите, това е достойна възраст-мерило за мъдростта и достолепието на тукашните жители”, каза в поздрава си велинградският кмет.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени