Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Откриха заслон на „Никульова черква“

06 юни 2011, Понеделник | 22:45 | прессъобщение

През уикенда бе открит заслонът в местността „Никульова черква”

Откриха заслона на Никульова ЧеркваНа 04.06.2011 год. /събота/  бе открит новият заслон в местността „Никульова черква”. Това е вторият заслон, след  този на Вазова поляна, който се открива за последните няколко седмици. На откриването присъстваха кметът на Община Велинград Иван Лебанов, заместник-кметът Георги Янчев, общински съветници и жители на града. Заслонът е издигнат срещу параклиса “Свети Никола”, построен с дарения и с труда на ръководството и работещите в ДДС “Алабак”.

„Считам, че най-напред  би трябвало всички ние да благодарим на инж. Гено Пеев за изграждането на параклиса “Свети Никола”. По отношение на заслона бих искал да внеса яснота - Община Велинград е само организатор на изграждането му, дарението, за да се превърне идеята във факт е от хора, които са тук сред нас. За мен е удоволствие да съобщя дарителите, които помогнаха идеята да се осъществи: Албен Бакърджиев, Олег Димитров и синове, Общински бизнесцентър, който генерира идеята, начело с управителя Даниела Салкина, Сдружение "Байкария" , начело с Васил Тодев и много други”

- каза в речта си кметът Лебанов. Кметът предложи жители на община Велинград, местните бизнес и власт да се обединят отново за изграждането на заслон край бившата хижа „Локвата”.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха талантливите деца от вокална школа „Караоке” към НЧ „Отец Паисий 1893”. На откриването на заслона присъства и народният певец Янко Неделчев, който изпя някои от най-добрите си песни.

Коментари

Чудесно беше!И организацията,и реда,и изобилието на спонсорите,и народа от всички прослойки,и настроението!Изобщо заслон за хората от народа-не като на Острец само подбрани хора!Благодарим на кмета и организаторите,както и на спонсорите!

#2 Спиро в Сряда, 08 юни 2011 20:35

:y

#1 в Вторник, 07 юни 2011 11:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени