Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с официална номинация за СПА столица на Европа

18 март 2016, Петък | 14:38 | прессъобщение

Велинград с официална номинация за СПА столица на Европа

Днес в 11:00 ч. в Община Велинград пристигнаха евродепутатът от ГЕРБ – Андрей Новаков, изпълнителният директор на Европейската и ресторантьорска асоциация (HOTREC) Кристиан дьо Баран и Благой Рагин-председател на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и (БХРА). Домакин на срещата бе кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев. Темата на беседата бе Велинград да бъде обявена за СПА столица на Европа, а също така и промотирането на България като топ дестинация за СПА туризъм. Кристиан дьо Баран е на посещение в България по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Важна цел на посещението на Дьо Баран в България е да се запознае с потенциала на Велинград и възможностите на Велинград за получаване на домакинство за следващата Генерална Асамблея на HOTREC. Категоричен бе в изказването си г-н Новаков:

„... За мен беше важно именно във България и  особено тук във Велинград, където имам особени чувстава към града, към региона, да спомогна развитието на туризма."

Градоначалникът от своя страна благодари на всички за предоставената възможност на Велинград. Увери всички, че се ангажира да създаде необходимата организация и координация на всички звена, свързани с дейността на туризма в града. Д-р Костадин Коев  обеща, че през следващите години на неговото управление ще работи неуморно, за да покрие всичките критерии и условия Велинград да стане Европейска СПА столица. 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени