Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нов творчески сезон

02 октомври 2010, Събота | 11:45 | общество

В ОНЧ „Васил Левски 1904” бе открит новият творчески сезон

Мария Матева и Мария ВлаховаМалки и големи танцьори, певци и музиканти си дадоха среща в ОНЧ „Васил Левски 1904” на 1-ви октомври от 17 ч. Новият творчески сезон бе открит от председателката на читалището Мария Матева, която направи равносметка на изминалия период. „Много активен, изпъстрен с песни, танци и удоволствие от постигнатото” – отбеляза тя. На краткото откриване специално внимание бе отделено на почетния член на читалището Мария Влахова. По случай нейната 75 годишнина и неуморната й работа като художествен ръководител на автентичния състав й бе връчен поздравителен адрес.

И тази година своята дейност продължават: Детско-юношески ансамбъл за народни песни и танци „Здравче – венче” с художествен ръководител Иван Иванов, ръководител на танцовия състав Бойка Гончева, ръководител на народния хор Димка Савова; Детска вокална група „Пом – пом” с художествен ръководител Илиана Капсъзова; Дамска вокална група с художествен ръководител Иван Пещерски; Мъжка фолклорна група с художествен ръководител Цанко Пашов и автентичен състав с художествен ръководител Мария Влахова.

Коментари

:y :y :y дерзай те

#2 в Събота, 02 октомври 2010 21:50

:) :y

#1 stoilka в Събота, 02 октомври 2010 20:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени