Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нова книга за ген. Атанас Семерджиев

25 ноември 2013, Понеделник | 12:55 | култура

Излезе от печат книгата "Генерал Атанас Семерджиев"

Генерал Атанас Семерджиев

Излезе от печат книгата „Генерал Атанас Семерджиев”. Трудът е съставен от 7 глави, които съдържат 21 отделни части с над 160 черно-бели и цветни снимки и илюстрации, схеми и приложения. Този художествен разказ от 304 страници обхваща целия живот и представлява истинската биография на Атанас Семерджиев. Публикувано е неговото обширно последно интервю. Книгата е с формат среден, с автор Михаил Алексиев, редактор – Райна Константинова, художествен редактор -  Катя Славова.

            Изданието е в ограничен тираж и може да се намери само в общинския бизнес- информационен център (старите хали). 

Коментари

Престъпници и предатели, безродници, продали България на чужда сила за собствени облаги и благополучие. Лъжите ви все още минават пред наплашените и лесно манипулируеми хора, от които е скриат истината за действителното положение на нещата през втората половина на двадесети век. Дано скоро хора като Христо Христов вместо смъртни заплахи получат възможност да публикуват свободно и общодостъпно своите изследвания от архивите на страната, за да могат повече хора, ако пожелаят, разбира се, да бъдат информирани, а не лъгани, да видят с очите си как сте ни продавали и как доведохте до колапс икономиката на България.

#1 Blind man в Сряда, 27 ноември 2013 08:10

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени