Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Новоизградиха водоем „Нежовица“

21 август 2018, Вторник | 00:20 | прессъобщение

Кметът д-р Коев преряза лентата на новоизградения водоем „Нежовица“

С тържествен водосвет и курбан за здраве кметът на община Велинград д-р Костадин Коев преряза лентата на новоизградения водоем „Нежовица“. Той е поредната стъпка за решаване на водната криза във Велинград. Водоемът е част от „Водната стратегия” за подобряване на водоснабдяването на кв. Каменица. Инвестицията е в размер на 395 196 лева. Средствата бяха отпуснати с постановление на Министерския съвет. Водоемът е с обем 1500 куб.м. и е  3 пъти повече от досегашния. 
В предизборната си кампания Градоначалникът даде обещание да реши проблемите с водоподаването на СПА столицата. Водоемът “Нежовица“ и пускането в експлоатация на "Водев Чарк" и "Суха Лъка" е живото доказателство за усърдната работа, която той и неговият екип полагат за постигането на „Видимите резултати“.
Следващата стъпка за цялостното решаване на проблема с водата е изграждане и на нов водопровод, за който ще бъдат необходими около 200 хиляди лева. За радост, те вече са осигурени отново чрез министерско постановление. 
„До няколко месеца проблемът с липсата на вода в квартал Каменица ще бъде цялостно решен.“- категоричен е д-р Коев.

 

 

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени