Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Обиск в „Местни данъци и такси“

05 юли 2013, Петък | 08:13 | общество

Обиск в „Местни данъци и такси“ Велинград

Сградата на Община Велинград

Във връзка с извършени злоупотреби с финансови средства в Дирекция „Местни данъци и такси“ Велинград е извършена щателна проверка от служители на БОП (  Борба с организираната престъпност). В продължение на една година са направени наблюдения и разследване в общинския данъчен отдел. Има съмнения, че са нарушени разпоредби на данъчното законодателство. Иззети са компютри и документи от общинска данъчна администрация.

Коментари

Всека година ми начисляват данък смет за имота, който е празен и за което даваме декларация... :n В други криминални новини поне дават инициали... А тука - тайните на Мадридския двор.

#3 в Събота, 06 юли 2013 15:11

Защо няма изявление на община Велинград? Защо кметът Лебанов мълчи? Защо не се споменават имената на разследваните? Защо се държат ръководителите на общината се държат като щрауси?

#2 Въпрос в Събота, 06 юли 2013 09:05

:L :L :L :_ :D :_

#1 B-52 в Петък, 05 юли 2013 13:37

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени