Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Облагородяване на парк „Вельова баня“

07 август 2016, Неделя | 17:12 | прессъобщение

Община Велинград с инициатива за облагородяване на парка „Вельова баня“

Парк  „ Вельова баня“ е един от най-атрактивните и посещавани паркове във Велинград.За да бъде видът му  по-приветлив Община Велинград се погрижи за чистотата, удобствата и безопасността на посетителите, като укрепи двете врати и постави футболни мрежи на осветеното футболно игрище. Ограничен бе и достъпът на моторни превозни средства чрез поставянето на метални ограждения на входа на парка. Богатството на Велинград са минералните извори, затова Община Велинград осведомява жителите и гости на курортния град, че водата от чешмата на Вельова баня  е годна за консумация. Част от инвестиционните намерения на Община Велинград, с цел облагородяване на парка,  бяха и възстановяването на бетоновата настилка в парка, която беше пропаднала и застрашаваше здравето на хората. За пореден път бяха възстановени детските люлки, които неколкократно бяха разбивани.

Коментари

В дъното на парка има някаква постройка, буренясала и навяваща ужас. Не може ли да се премахне, а на мястото й да се издигне паметник на Вельова баня?

#1 Незнайко в Вторник, 09 август 2016 20:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени