Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Областният управител се срещна с ръководството на EVN България

09 декември 2016, Петък | 16:54 | общество

Областният управител се срещна с ръководството на EVN България

На работна среща с областния управител на Пазарджик Гинче Караминова, председателят на Управителния съвет на EVN България Робърт Дик, зам. председателят на Управителния съвет Калина Трифонова и ръководителят на клиентските центрове на EVNКостадин Величков, представиха инвестиционната програма на дружеството в област Пазарджик за 2016г., подготовката за зимния сезон и проектите, които ще се реализират през 2017г.

Около 7 млн. лв. са инвестициите в област Пазарджик за 2016г., за нови електропроводи, средно и ниско напрежение, 20 нови трафопоста основно в Родопската част на областта, изграждане на нова мрежа в промишлената зона на град Пазарджик за привличане на инвеститори. През 2017г., на територията на областта ще продължи изграждането на система за дистанционно отчитане на битови електромери, с цел намаляване на кражбите на ел. енергия.  В подготовката за зимния сезон, на територията на областта са подменени  над 400 стълба, изградени са просеки и проводници. За бърза реакция при зимни условия, от дружеството са осигурени добре оборудвани, високопроходими машини за общините Велинград, Батак, Пещера, Белово.

Областният управител ще настоява пред кметовете на общини, всички проекти, които се разглеждат на Съветите по устройство на територията да бъдат своевременно съгласувани с EVN и представител на дружеството да присъства на заседанията. Гинче Караминова постави отново въпроса за стриктно спазване на процедурите по поддържане и почистване на сервитута под далекопроводите и осигуряването на проводимост през зимния сезон.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени