Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Областна администрация Пазарджик със специална грамота за пътна безопасност

04 декември 2016, Неделя | 08:11 | общество

Областна администрация Пазарджик е отличена със специална грамота за пътна безопасност

На специална церемония в хотел Балкан - Шератон София, организирана от фондация „Годишни награди за пътна безопасност”, областна администрация Пазарджик беше отличена със специална грамота Активност в пътната безопасност” за успешно реализираната акция „Погледни” на територията на област Пазарджик. Наградата беше връчена на зам. областния управител и председател на Областната комисия по безопасност на движението - Стефан Мирев от секретаря на Държавната консултативна комисия по безопасност на движението - Алекси Кисяков. На церемонията присъстваха учители и директори на детски градини и училища от област Пазарджик, участвали в дейности по пътна безопасност през годината. Зам. областният управител Стефан Мирев благодари за наградата и допълни, че тя е признание за всички местни и образователни институции, които работят активно в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортнитепроизшествия. 

Акция „Погледни” се организира от Областната комисия по безопасност на движението, в нея участваха представители на общините, сектор „Пътна полиция”, училища и детски градини. В рамките на инициативата за пътна безопасност, надписът „Погледни” беше поставен на 13 пешеходни пътеки в района на училища и натоварени кръстовища в седем общини на областта, в селата Сестримо и Аканджиево бяха изградени изцяло нови пешеходни пътеки. Основната цел е създаване на навик за пресичане със задължително поглеждане по посока на движениетои подобряване безопасността на движението на пешеходците в населените места.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени