Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Заслужават ли велинградчани обновените паркове?

04 май 2014, Неделя | 21:07 | общество

Как велинградчани опазват новите си паркове

Три години след финализирането на проекта  ”Осигуряване на устойчива и екологична среда и повишаване привлекателността на община Велинград”, чрез който парковете във Велинград бяха обновени, възмутени граждани ни сигнализират за тяхното състояние към момента.

Докато голяма част от гражданите и гостите на града намират отдих в парковите зони, явно има други граждани, които безцеремонно и безнаказано изтръгват пейките и масите, поставени от Общината, за да ги присвоят за собствено ползване.

Напомняме, че опазването и поддържането на общественото имущество е отговорност на всеки гражданин и за фасове и други отпадъци са инсталирани кошчета, които е перпоръчително да се ползват по предназначение.

Коментари

Трябва да се монтират камери и да се налагат глоби ,иначе само ще си говорим. По селата има камери ,а тук нито една и по натоварени улици да се монтират,а не да слагат легнали полицаи да си трошим колите .дупките и паважа ни стигат. За всичко трябва желание ,оправданието е най лесно.

#1 в Вторник, 06 май 2014 09:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени