Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Обръщение от д-р Атанас Ташев

26 декември 2011, Понеделник | 15:12 | прессъобщение

Обръщение от д-р Атанас Ташев, управител на „МБАЛ-Велинград“ ЕООД

МБАЛ ВелинградПо повод на многобройните провокации и спекулации в медийното пространсто относно състоянието и функциалността на „МБАЛ-Велинград“, управителят на болницата д-р Атанас Ташев разпространи обръщение до медиите, в което изяснява състоянието на болницата и позицията си по повод медийните нападки. Вижте обръщението по-долу:

 

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

 

към гражданите на общини Велинград и Ракитово,Пазарджишка област


            Уважаеми съграждани,

    Искам да ви обясня, че д-р Михаил Тиков и неговите подчинени – д-р Йорданка Савова и д-р Георги Дошев със своята мощна медийна атака срещу „МБАЛ-Велинград“ЕООД,искат да заблудят хората, че общинската болница се води към фалит и те „месиите“ могат да я спасят.Попитайте се защо те...,защо не общината,или Министерство на здравеопазването, или някой друг богат българин?! Ами защото , както преди години, на д-р Тиков бившата поликлиника му беше поднесена на тепсия за жълти стотинки, така и сега иска подарък – болница!
    Уважаеми съграждани, не вярвайте на думите на тези хора! Нищо от изнесеното от тях в медиите не отговаря на истината.Техните тълкувания са погрешни и с цел – приватизация на нашата болница. Тогава стават монополисти в здравеопазването на общината и те ще определят условията за лекуване на хората!Но знайте, че частникът винаги оставя най-големия пай за себе си, а трохите за другите.Нима ще позволите един външен за града човек да ни ограбва за сметка на здравето на нашите съграждани!Нека всички обединим усилията си и да не допускаме този човек да печели на наш гръб!
    Скъпи съграждани, уверявам ви, че общинската болница в момента е в добро финансово-икономическо състояние.Въпреки кризата за три години сме направили такива инвестиции,че по лечебна дейност достигаме по категория до ниво Областна болница.При нас работят отлични специалисти от цяла България и това гражданите го знаят.Спечелихме и Проект от Европейския съюз за доставка и монтаж на модерна медицинска апаратура за 3 500 000 лв.,от което апетитът на М.Тиков още повече се засилва.
    Мили хора от общини Велинград и Ракитово, уважаеми Кметове и общински съветници,уважаеми партийни лидери, нека в тези светли дни покрай Коледните и Новогодишни празници станем по-добри и по-човечни!Нека мислим за здравето на хората като се обединим всички срещу чужди посегателства върху НАШАТА – общинската болница - „МБАЛ-Велинград“ЕООД. Дайте ни този шанс, на нас работещите в нея,да я направим модерна болница с нова апаратура и още по-добри специалисти за благото на нашите съграждани.


    Честита Коледа,весели Новогодишни празници – бъдете разумни и добри!

    
С уважение: д-р Атанас Ташев,Управител на „МБАЛ-Велинград“ЕООД,гр. Велинград

Коментари

Велинградчани,Вие сте неблагодарници,за всичко което д-р Ташев е направил за вашето здраве сте длъжни да го подкрепите в този труден момент за него и за болницата!!!ВРАЗУМЕТЕ СЕ !!!

#107 N=10000000 в Неделя, 26 февруари 2012 20:48

канарио ,канарио ти уж доктор стаиков ,на колко места ходи да работиш ,с колко люде се скара , колко приятели предаде ,детето си болно не погледна ,но медицината не научи . ти ли пишеш небивалиците за д-р халачева . ти дето опропасти десетки жени с твоите гинеко операции и сега се подпикават горките ,защото не си хирург,а псевдодоктор със самочувствие без покритие.питаи в софия и пловдив дето ходиха жените да ги оперират и корегират твоите колеги. на съд искат да те дадат .не знаеш тая специалност дето уж си учил ,но недоучил . ти и да пасеш патките не ставаш . толкова си дървен .жалко за тия дето ти вярват . ти всички предаваш и тях ще предадеш . за пари .а жените простите щом ти се доверяват значи много са наивни . докато някои съпруг ти види сметката . то така не може .

#106 самаранч в Понеделник, 13 февруари 2012 22:51

az iskam da popitam za6to o6te darjat dazi doktor Kala4eva 4e tova doktor li e tq samo pari tarsi ot rodilkite no tova ne e vajno ami umirat bebeta po neina vina ili gi ovrejda po nqkakav na4in ako az bqgh na neino mqsto 6tqh da se samoubiq moje li takiva raboti zaradi edna pa4a da umirat nevinni deca

#105 sisi в Неделя, 12 февруари 2012 23:27

Валката Ахчиева има палат не на Дъното а на Св. Константин над Пещера за 450 000 лева .И как става тая работа при заплата от БНТ от 1250 лева .Пък и в Рударци Пернишко имала 100дка заменка да прави някаква електростанция с някакви си испанци и то на защитен терен от Натура 2000.Ама тая земя дето Нихат Кабил и е дал била на селяните и те имали нотариални актове -какво от това . Валя Ахчиева всичко може да си купи .Дори и закона . На кои ли ми прилича . Маи много си отиват с нашия приятел Мишо Тиков .Лъжи ,интриги ,незаконно забогатяване ,търговия с влияние и корупция ,жестока корупция . Може и да отиде там за където Тиков се е запътил . Скоро ще познаеите за къде .

#104 каратиста в Събота, 04 февруари 2012 22:33

абе ти уан-чун .какво ми се правиш на китаец.какви ги мътиш . не виждаш ли че хората са настръхнали в тая криза и се мразят ,ще се изядат от злоба.аз имам претенции че съм навътре в нещата щото познавам поне трима от докторите на това дружество велимедикус и са ми споделяли. жално ми е за 84. не е наясно човека. обяснявам и за ония с многото мозък и за ония с по-малкото. ако ония от велимедикус за 7 години получат 1,200,000 лева от скенера къде ще отидат тези пари.в джоба им ли . не ,не и не . 1. за 7 години това прави пари от скенера за общинската болница равни или около 15 000 000 лева от здравната каса за лечение по пътеки .това може да се провери но сведенията ми са такова2.това прави възможно самото съществуване на общинската болница защото без скенер няма договор с касата и следва сценария на тиков -приватизация и купуване за жълти стотинки от него.3.това прави близо 200 работни места на заети хора в общинската болница . .4.тези 1 200 000 които никога реално няма да са толкова отиват не в джоба на докторите от велимедикус ,а за строително-ремонтни деиности -през 2012г е завършен именно с част от тези пари новия медицински център на първия етаж на бившото работническо общежитие но то не е на докторите нито на велимедикус а е дадено под наем ..2012г следва втория етаж ,2013г трети етаж,където ще се измести новото детско отделение на общинската мбал-велинград и което ще бъде основно ремонтирано и подарено от велимедикус и накрая хоспис за тежко болни на 4 етаж. посочете ми друг пример на открито ,безвъзмездно и честно отношение към гражданите на този град .аз лично не познавам такова благородно дело .гарантирам досега че нито лев не е получен от хората в това дружество .защото те работят за независим от тиков медицински център при това конкурентоспособен.и затова си навлекоха омразата му. това е истината . нека им пратят всички възможни проверки и ще стане ясна истината . и вие оплюхте тези хора.че докаррахте и ахчиева да го прави -за пари естествено . недостоино е господа симпатизанти на тиков .а скенера ще бъде подарен на общинската болница след 5 години.бъдете добри.не мразете . не се подиграваите на докторите от общинската защото с тях е истината.вие я знаете но омразата и завистта ви заслепяват и говорите лъжи.това е позорно. и вие или вашите близки може да имате нужда от тяхната помощ. повярваите те са благородни и ще ви простят греховете .дано и бог бъде милостив с вас . благодаря.

#103 тодор пеев в Четвъртък, 02 февруари 2012 17:39

Браво на 46.как позна за тиков-че идва края на империалиста.чака го затвора.възмездието идва. ще доиде и за ахчиевата слугиня. помнете ми думата .ще доиде края и на савова. много много скоро . а подстрекателите и клеветниците един господ ще ги съди . и това ще видим.

#102 видял - разбрал в Четвъртък, 02 февруари 2012 16:58

здравеите плювачи.много се напъвахте тия 1-2 месеца. плюхте ,плюхте и се... насрахте . императора тиков го арестуват за източване на здравната каса и търговия с влияние.иззеха му 1 камион документи и компютри. чака го затвор. и му е малко това . чудно ми е какви наивници бяха родните месни политици дето искаха да му харижат общинската болница .или си правеха общо сметката с него да си поделят паричките . останаха излъгани и дошевчето и савовицата и ония от техната компания -уж мозъци ,уж умни ,но нито мозъци ,нито умни а обикновени злобари и прецакани зависчии.много скоро и тия двамата ще си имат работа със закона . нека се подготвят . ние ги чакаме. . тъжно ми е за тях. отново ги употребиха . а днес 31.01.2012 г общинската болница окончателно подписа с ес за 3 550 000 лева европари за техника. и никои не може вече да я спре.дори гагов,дори златю ,дори 15-те мамелюка на месния емир . това е поуката - волът рие -на главата му пада.или -да би мирно седяло -не би чудо видяло. наздраве.и пак напомняме-ако искаш да загубиш своито здраве иди в болница -здраве .

#101 уан чун в Вторник, 31 януари 2012 22:11

да бе ама знаете ли тиков маи са го арестували за неплатени данъци и още нещо. дали е верно и ако е какво ша прават ония дето го толкова обичаха . жалк0.за сирачетата. бащицата може да влезе в затвора .след толкова напани. след толкова пари . така е с тия дето си мислят че ше надхитрят закона .

#100 КОЛЮ ФИЧЕТО в Събота, 28 януари 2012 00:17

доктори ,тази валя ахчиева има ли семеиство .няма .питаите мъжете с които е спала защо я изритват . тази валя ахчиева употребява ли повечко алкохол . употребява . не само употребява но и пие здраво до напиване и насир..., създаване на обществени скандали . какъв човек са намерили тиков и неговите приятели да доиде да проверява общинската болница . па като тях. крадливи мафиоти ,лъжци и мошеници.лошото е че този ташев не и обърнал достатъчно внимание ,не я почерпил та да се нареже/ ахчиева /като казак и да стане за посмешище. а тя рови дето не е неина работа и то срещу обещана сума от 15 000лева кеш ,а ако има успех репортажа -още 15 000лева .какво да се прави платено и е да се прави на съдебна институция . само че е много много лъжлива. граждани на велинград виждате ли на какъв позор ставаме свидетели.мафиотите издигат лъжата в култ,плащат за нея на слугинята ахчиева само и само да глътнат една болница. но има една поговорка -не отваряи устата си повече отколкото можеш да преглътнеш .дано тиков и компания я знаят .иначе ще се задавят . и няма кои да им помогне защото прекалиха.

#99 п. хубчев в Неделя, 22 януари 2012 22:35

Познавам валета ахчиева . продава се за пари . добро момиче. убава работа шъ свърши.тиков и даде не 15 000 а 30 000 левчета . направихме играта точно преди втората сесия тоя месец -сряда предаването ,четвъртък-сесията . ще свалим ташев и ще сложим нашия човек.и дупе да им яко на тия от общинската .

#98 пепо бучков в Неделя, 22 януари 2012 21:56

Приятели ,на общинската им изпратих моята стара дружка валя ахчиева . два дни работи жената -моя платена журналистка. дадох и 15 000 лева и тя такъв репортаж шъ нъправи по телевизията че дупе да им е яко на докторите от общинската болничка .не знаете но тя има имот на дъното до моя хотел.ще си свърши работата и ще и дам след това още 15 000 лева . затова горе главата колеги от болница здраве . този път общинската ми е в кърпа вързана . направо няма да получат европарите защото европеиците не дават пари на такива и ще не ще общината ще подпищше договора за публично-часно партньорство.тогава и на гагата и на златко и на дианка и и наи вече на даскала ще им дам още по 50 000 левчета та да довършим почнатото. а общинската ще я сровя до основи и ще издигна спа -хотел.а докторите -да върват на маината си . и тъпите велинградчани дето ми се опъват толкова години .но иде видовден .

#97 тиков в Събота, 21 януари 2012 23:31

момчета нека престанем с обидите и лошите думи .днеска общината реши въпроса за градската болница .ясно стана че господин тиков няма да я вземе.просто мафиотите се изплашиха или отгоре са натиснали .хубаво стана че един външен човек скоро сам си отива от града.лошото е за докторите от здраве щото скоро да мислят къде ще изкарат прехраната си.моля докторите от мбал велинград да ги вземат на работа при тях. нали има грешка има и прошка.

#96 ufioy445 в Петък, 13 януари 2012 15:50

94 е самият Ванков или негов близък роднина.

#95 в Понеделник, 09 януари 2012 18:10

Като е толкова честен военен ,защо праща пациенти в неврохирургия Пловдив срещу пликче с пари?защо писателю ,като го познаваш не направиш съпоставка между доходи и имотно състояние на "офицера"?Защо "честния и принципен"човечец участва в това безобразие наречено ВЕЛИМЕДИКУС.Скоро иде Видовден за всички "специалисти" в МБАЛ-Общинска.

#94 в Понеделник, 09 януари 2012 18:07

87 ти не знаеш кои е д-р Ванков .Тои не е от Белово,но работеше там и от 1997 г го познавам. Беше началник на военния сеанаториум в Белово. Много принципен,честен и твърд характер .Истински офицер. Имаше чин полковник.Запомнил съм го когато нямаше хляб за воиниците от санаториума,защото общината пропусна да осигури армията тогава и служещите при него,нямаше и брашно , тои грабна калашника и с един джип и камион за 4 -5 часа достави 2 тона брашно и 20 чувала хляб от гарнизонна фурна Пловдив.Винаги се е отнасял бащински с нас воиниците .Няма да забравя как се изправи срещу десетина местни момчета които искаха да бият наш воиник. Без да му пука ги спря с оръжие при опита им да влязат в поделението и те се разбягаха ,защото знаеха че при него няма лабово. А това дето говорите за Ванков и докторите от общинската болница не е верно .Вас ви е страх от тях ,защото са над вас и по знание и по възможности . Обществеността признава докторите от Общинската болница за по-добри от тези в Здраве.А приказките ви за пари тях не ги вълнуват .Вие се вълнувате от парите .Затова предадохте общинската и отидохте в частната.

#93 тфсс8скк в Понеделник, 09 януари 2012 17:54

Da be da, ako imashe video shtqhte da go pokajete...

#92 Az в Понеделник, 09 януари 2012 14:30

"Насо Ташев е пияница,няма пациенти,затова ще ни слуша"-казва В.Хърльов по адрес на своя"колега и приятел"!Това е САМО МАЛКА част от видеофайл от ВЕЛИ-МЕДИКУС ООД

#91 92 в Понеделник, 09 януари 2012 13:27

Какво стана с феновете на Хърльов? След десетгодишна активна кампания срещу "врага" и яловите усилия да покажем колко разбираме от пазарна икономика какво стана?!.Тези,които все още вярват на овчара в лекарски одежди са по-зле и от него.Видяхме какво стана с пазарното му творение наречено "Хигия"-самозакри се.Ще дочакаме и другите му упражнения,които уверявам ви ,ще завършат по същия логичен начин.Жалко за измамените фенове.Молете се на Маите!

#90 в Събота, 07 януари 2012 22:04

89 направо 6 за коментара!

#89 в Четвъртък, 05 януари 2012 23:51

и двете болници не стават за лекуване Няма нито един за който да кажеш че е лекар Като хванеш Ташев,Ванков и цялата им сбирщина от т н лекари и стигнеш до Тиков,Савова,Дошев и цялата им свита са изхвърляне извън града,Продажници

#88 анонимен в Четвъртък, 05 януари 2012 21:28

Брей тия доктори от МБАЛ,всички които казват нещо против тях са или кретени или малоумни или някакви а те виновните са чисти сълзички....

#87 в Четвъртък, 05 януари 2012 16:47

Ама и д-р Ванков голем писател се извъди бе!Че той не беше ли от БЕЛОВО?мНОГО МИЛЕЕ за Общинската болница бе?Ама как да не му дойде музата на човек с такова лапане на парички.Ей го на докараха болницата до финансов колапс.Не ги е срам!Лакоми и нагли!

#86 в Четвъртък, 05 януари 2012 15:13

Още един кретен ползващ чуждо име :Д

#85 :) в Четвъртък, 05 януари 2012 13:38

Чакайте сега аз да ви кажа за псевдо докторите: 1.Вземат едно скенерче за има няма 100-150000 лв и го дават под наем на общинската болница за 1,5 милиона 2.Всички псевдо докторчета са в частното дружество на Хърлев Вели Медикус и освен заплата от общинската болница която не е малка,освен парички за извънреден труд,освен парички на ръка в кеш от болните прибират и от наема на сенера-значи до тук един псевдо доктор си докарва има няма 5-6000 на месец. 3.Всички 11 псевдо докторчета са взели под наем по няколко стайчки в старото общежитие по за 50 лева на месец и са си го дали под наем на Частоно ДКЦ /което сами те признаха че ще имат лиценз а не общинската МБАЛ за която уж така са се загрижили./ 4.Ся като имат лиценза за ДКЦ ще отдавата тия кабинети по 2-3 000 лв на месец на джипита и специалисти и се получават по още едни 5-6000 на месец. 5.Доставката на горива минава през фирма на Хърлев който има бензиностанция в Якоруда и вместо да купуват нафта за парното по 2 лв те купуват по 2,70 и сега болницата им дължи към 500 000 лв.Значи още по 30-40 000 на човек 6.Лекарствата също минавата през Хърлев и там ситуацията е като при горивата горе доле същото 7.За храните няма да ви казвам щото там е още по страшно. Значи всички тия Загрижени 11 псевдо докторчетагушат от общинската болница средно по 30-40 000 на месец и за това толко се драпат да не им я вземат.Сега остава и прокуратурата да си свърши работата и готово.

#84 Фидел Беев в Четвъртък, 05 януари 2012 09:01

И ква стана ся тая пак доктор Ташев??Взел си че си дал общежитието под наем на нашите хора всичките 11 докторчета дето сте във точиларката Вели медикус За жълти стотинки!Е на това му се вика хуманнос и грижа да се запази общинското за да може само ние да си го точим!!Ей теб в затвора за 100 години да те вкарат малко ще ти са!!МБАЛ ВЕЛИНГРАД=Час пром индъстрис

#83 в Четвъртък, 05 януари 2012 08:46

Леле малееее....!Дупе да ви е яко!!!

#82 в Понеделник, 02 януари 2012 19:06

А, тук срещам името на д-р Пепо Бучков.Познавам го добре.Когато се захване с нещо го върши както трябва и докрай.Ама как сте могли да изпуснете такъв ценен кадър?Та той е само мозък.Явно не сте могли да бъдете обедителни.Е тва е най-големия коз на Тико-Бучковчето!Браво!

#81 в Понеделник, 02 януари 2012 18:58

Защо като пишат лекарите,че взимат в Тиковата болница по 2-3 хиляди лева ,не отидоха и другите да работят и изкарвт парите си с честен труд?Така поне сега щяха да бъдат с чиста съвест и да спят спокойно.Жалкото е,че сега Д-р ташев е на топа на устата и всичко ще обере той!А той е много добър човек на първо място и след това добър специалист.Д-р Ташев махнете се от там!Тези хора не са хора и ще ви оставят на улицата,а може и да ви вкарат в затвора!

#80 в Понеделник, 02 януари 2012 16:11

Понеже виждам ,че доста хора тук са се изложили да взема и аз да се изложа и да кажа.Всички са маскари и едните и другите.Само пара им дай да източват и от общината и от касата.Пътечки мътечки всичко е за парата да знаете.И едните са миндили и другите.Скенерче купили за милионче го дали-ама и са абдали бе,ми дайте го за без пара та народа цял живот да ви спомина.Едно време и аз исках да купя и при това чисто нов скенер за 500 000 и да го дам на болницата да го ползва и да ми го изплатят за 2-3 години ама за мене не може а за другите може.Доктора и той тарикат даде пари за изборите на всички и се га требе да се избиват-докторе не така,нещо не ти излезна математиката като няма ся един доктор в съвета ко ше прайш???Ама хак ние щото всички като идем в болницата и от вратата почваме да цакаме.Ако не им цакаме и четем какво пишат докторето,няма да измами и източване и сами ще се откажат от тая сладка далавера.Ама айде изложих се достатъчно друг път повече.И Честита нова 2012 година.Нека тя ни донесе един по -добър живот в който всички да се обичаме и да се радваме на хубавите моменти!

#79 Фидел Беев в Понеделник, 02 януари 2012 14:05

Дженерал-менерал,но както сте тръгнали да облъчвате с него безпричинно всеки един пациент и то по няколко пъти само и само да прибирате милиончетата за вас,след 7г.няма да му работи нито един бутон от натискане.Не ви ли е срам и грях за невинните хора!

#78 в Понеделник, 02 януари 2012 13:00

ВЕЛИ-МЕДИЩ.КУС Е ТОЧИЛАРКА.............

#77 NYAKOI SI в Неделя, 01 януари 2012 16:37

Като гледам колко се изписа и колко емоции се хабят и то за какво - некадърно и написано "на коляно" обръщение на Ташев.Дайте по свясна и съдържателна тема и по-кадърни писатели за участие.Нивото е много ниско-по-ниско от сестринско и за писането и за източването.

#76 в Неделя, 01 януари 2012 13:41

Явно е истина,че в този форум не участват граждани.Вие от Общинската с партийни билети и на всичкото отгоре зарязани от тази партия и по празниците сън не ве хваща.Лоша комбинация е да си безочлив,беден,корумпиран и безперспективен!Във ваш стил е да клеветите,лъжете и оплювате.Ако от това ви става по леко-добре.Не знам за фирмените мишки,ама май вие лапнахте сиренцето.Сега колкото и да правите опити да шавате те са опити в клетка.Като цитирате имена и факти,свързани с тях трябва да се аргументирате/елементарни норми на поведение/.Човек дори и да губи,трябва да е с достойнство.Вие сте лишени от такива качества.Живота е пред вас-какво сте се вкопчили в тази Общинска болница.Със здраве и успех на трудовия пазар през 2012!

#75 в Неделя, 01 януари 2012 13:08

"Честита Нова 2012" година.пожелавам на всички най-вече здраве за да не се налага на никой да се лекува нито в МБАЛ Велинград нито в МБАЛ ЗДРАВЕ защото от това което чета разбрах е,че докторите във Велинград са всичко друго но не и лекари.

#74 в Неделя, 01 януари 2012 12:53

Ако си без разум,доблест и морал-лекувай се в МБАЛ!Ха,ха,ха!

#73 в Неделя, 01 януари 2012 12:29

Завистници нещастни ,ами вашия скенер Тошиба на б-ца Здраве не е ли на 15 години . Маи тои е за вторични суровини . Скенера на МБАЛ-Велинград е на 6 години и е марка Дженерал Електрик /сащ/ ,ще ни служи още 15 години ,ако всъщност това може да влезе като информация в празните ви отиквени глави . Предателите като вас никои не обича .Вие тиковчета нащастни предадохте веднъж колегите си и бившия общински съвет ,сега искате да предадете и гражданите на Велинград и сегашния общински съвет.Кажете на гражданите на Велинград защо 6 човека от вас-тиковчета нещастни се кандидатирахте за общински съветници.Защо Пепо Бучков,и Дошев,след като бяха върли комунисти ,станаха седесари ,минаха през Царскта партия и сега влезоха в ГЕРБ Защото това беше задачата която Тиков ви постави . Да овладеете Общинския съвет отвътре. Не стана . Гражданите на този град разбраха мръсната ви игра и предателски намерения . Защото като предадете веднъж ще предадете и втори път . Готови сте дори за 20 сребърника да продадете децата си на дявола .Рано или късно ващият господ Тиков ,на които ближите задника днес,и които ви използва като мръсни марионетки и роби ще ви изхвърли колкото и да му се подмазвате, изчадия адови .

#72 ух в Неделя, 01 януари 2012 12:28

АКО ИСКАШ ЗА ОСТАНЕШ БЕЗ ЗДРАВЕ -ЛЕКУВАИ СЕ В БОЛНИЦА ЗДРАВЕ . ХА ,МНОГО ВИ ЗДРАВЕ .

#71 МАЗОХИСТА в Събота, 31 декември 2011 23:06

Хора,замисляте ли се,че този скенер на общинската болница след този срок от 7г. ,даже и Люлюна няма да го вземе за вторични суровини?

#70 в Петък, 30 декември 2011 21:43

Лично на мене много ми е интересно как сте позволили не едно а две частни дружества да бъдат регистрирани на адреса на "Общинската"МБАЛ-Велинград която между впрочем вие управлявате??И ако всеки може да си регистрира фирма където си поиска да взема и аз да си регистрирам една на този адрес.

#69 в Петък, 30 декември 2011 18:01

И от къде да знаем че ти си истинския доктор Ташев?И ако наистина си ти вземи па отговори на някой въпроси поставени тук.Все пак и ние пишещите имам право да сме информирани.Ако не го сториш приемам че не си този за който се представяш.

#68 в Петък, 30 декември 2011 17:58

Уважаеми пишещи във форума,аз съм д-р Ташев и не искам някой да пише от мое име,както е направил № 50!Аз нито пиша,нито чета анонимни форуми!Ако има нещо да казвам,заставам под него с цялото си име и отговорност и то там,където трябва!Моля ви ,пишете каквото искате и както го чусвувате,но не пишете от мое име,за което винаги ще откликвам!Приятно писане!

#67 Д-р Атанас Ташев в Петък, 30 декември 2011 17:20

Във този форум пациенти и граждани не са писали.Това е жестоката истина уважаеми доктори самохвалковци.Весели празници и не прекалявайте с алкохола-цяла година това правите.Беше ми приятно да ви се повдигне духа и да ви се намали настроението.Дано през Новата година да сте истински християни и мюсулмани и да спрете с измамите,лъжите и лакомията.

#66 в Петък, 30 декември 2011 17:17

цър цър фирмените мишки са тууук.

#65 в Петък, 30 декември 2011 17:05

До администратора на сайта-омръзна ми да влизам с дата за коментар 06.01.2012

#64 в Петък, 30 декември 2011 17:03

До 62 - Кой колко получава е фирмена тайна и информацията не ти е точна жалък общински45 гладен лакей!

#63 в Петък, 30 декември 2011 17:01

Много се палите бе "граждани" или доктори от най-високо ниво.

#62 в Петък, 30 декември 2011 16:27

То не беше пране на пари, приватизации, източване, крадене на общинската болница... Абе вие ли се видяхте най-хубавите бе? Вие който се продадохте за по 2-3 хиляди лева на Тиков ?? И който наистина приватизира без пари поликниката..... Да ви имам честността - лакеи и лизогъзовци.... Ако има дори 1 процент шанс това дружество да е по-добро то тогава аз като гражданин на града учил и някога работещ тук, то тогава нека то да я управлява а не вие... защото ако попадне във вашите ръце явно ще трябва да се лекуваме другаде.... мишки

#61 Смешници... в Петък, 30 декември 2011 16:25

Ей човече № 57, ще ми обясниш ли за IP адресите или да попитам екипа на Градвелин!

#60 в Петък, 30 декември 2011 16:00

IT специалиста-този форум е,за да се чете,а не да гледаш IP адресите!С IP адресите плашиш гаргите.А на твоето писание ще отговоря така-две дружества - един и същи адрес-Весел Хърльова му работа.

#59 в Петък, 30 декември 2011 14:21

Да ,вижда псе.Явно си с отрязана глава!

#58 в Петък, 30 декември 2011 13:55

Господин Тиков,не мога да нарека лекар този,който още като студент само е преписвал...Помислете си колко живота сте спасили?Вие за мен сте продажен мениджър!Срокът ви изтече!Нападате д-р Ташев,но той е д-р с главна буква!Лежала съм в МБАЛ-Велинград.Получих необходимото лечение на най-високо ниво!На добър път!

#57 gragdanka в Петък, 30 декември 2011 13:44

Стига сте писали от чуждо име защото IP адреса е един на всеки компютър и не си мислете, че не се вижда от къде е! Тикова работа

#56 в Петък, 30 декември 2011 11:40

Kmete,ama koito dade poveche rushvet na teb, na nego li shte ia dadesh?Che taka kato si go napisal ne se razbira! :? :? :L :L

#55 в Петък, 30 декември 2011 11:11

НАШЕТО дружество???Изглежда,че в тази далавера няма две страни по договора между дружеството и общинската болница в лицето на управителя и.Това много намирисва.Тези доктори вече се изживяват като собственици-болни мозъци!

#54 в Петък, 30 декември 2011 10:07

Д-р Ташев,защо се заблуждаваш,че гражданите се притесняват за теб и колигите ти от дружеството?От това което си написал не става и за домашна работа на първокласник.Явно и стажа ти като ВРИД управител не ти е помогнал да разсъждаваш като зрял средностатистически българин.Не трябва да си убеден в това,че ще бъдеш някакъв началник,а още повече,че ти ще определяш възнаграждение по трудов договор.Доколкото за милиончето,което сънуваш, прозира вашия замисъл на престоя ви в общинската болница.Ще ти дам жокер-ами ако съда се произнесе,че договора по ред причини е нищожен?Весели празници и карай по умерено/ако си с чиста съвест-доспивай си,съня и почивката са важни за добрата работа на гл.мозък/

#53 в Петък, 30 декември 2011 10:00

Ha ha ha.niakoi govori za prane na pari.Abe doktorcheta mi obiasnete mi kak edna firma na 1 mesec vadi 200 bona i kupuva skener?? Ot kade kini a?Ot kade edin medicinski centar s 1000 lv kapital pravi remonti i vlaga stotici hiliadi lelvove v remonta na obshtejitieto?E tova e prane na pari.A Tikov li Tikvov go ostavete razgledaite samo v targovskia registar kolko firmi ima i kakvi oboroti praviat i sviat shte vi se zavie.No pravi ste da mislite za prane na pari shtsto vas sega takav h.i vi chaka da dokazvate v prokuraturata ot kade sa vi parite che ne vi zavijdam

#52 в Петък, 30 декември 2011 09:10

Тиков е перача на политическите пари. В неговата империя парите идват от политици, които инвестират в болници. Сред тях е и Лъчо мозъка, та даже има и от СДС и ДПС. Строи човека болници, уж негови, а със скрити договори и юридически и финансови машинации са на други. Такъв е случая и с новата болница, която се строи сега на 4-ти километър. Сети се на кого е след, като шефа и вече е назначен и той е Зортев. Министърчето не си е изкарало мандата а вече има болница. Сега обяснявате ли си защо трябва да ликвидира другите частни и общинските. И всичко това под опеката на Тиквата. Мутренска държава.

#51 в Четвъртък, 29 декември 2011 23:40

Уважаеми съграждани, искам да ви успокоя ,че всичко което се говори тук не може да се докаже.Болницата ще остане "Наша",защото 1.Ако сменят мен като управител и прекратят договора за скенера ще дължат неустойка около 1 млн. лв на нашето дружество и така болницата ще фалира 2.Ако продадат болницата на Тиков той ще трябва да плаща около 1 млн. лв за скенера и той ще фалира. 3.Ние в лицето на частния МЦ Вели Медикус вече имаме от днес лиценз за ДКЦ и няма да му пратим нито един пациент на Тиков 4.Ще му поискаме такива заплати като началници на отделения че той няма как да ни ги плати и няма как да ни уволни.Така пак ще фалира. 5.И ако всичко това не проработи ще му предявим 1,5 млн задължения за плащане иначе ще си вземем сградата и така пак няма да има болница. Не се притеснявайте ние сме се защитили достатъчно добре и трябва да знаете че ако вие сте нас ще има повече за нас.

#50 д-р Атанас Ташев в Четвъртък, 29 декември 2011 21:36

Добре е всеки,който взима участие да знае една елементарна истина - дружество регистрирано с капитал 1000 лв.може само да ограбва.Здравеопазването е скъп бизнес и ще става все по-скъп,което означава ,че в този бизнес няма място за случайни хора/освен,ако тези хора не са привлекли неизвестни засега на обществеността капитали/Предполагам,че сте съгласен Г-н управител на Общинската болница.Мисля си не е ли 10 пъти по-евтин вариант,ако самата болница си бе закупила апаратурата?То и без това дружеството се разплаща предимно с пари получени от прословутия наем.На това ще ни завидят всички оцелели комунисти по света!!!

#49 в Четвъртък, 29 декември 2011 21:31

Не знам защо но имам невероятното усещане че лекарите в общинската болница вместо да си гледат пациентите следят само форумите и веднага след като някой напише нещо те веднага пишат противоположното мнение.Искам да питам 46 с кое докторите спасиха общинската болница?С това че купиха един скенер втора употреба за има няма двеста хиляди и го дават под наем за милион и двеста хиляди? С това че според вашия шеф Веско Хърлев взехте една сграда за 40 000 годишно и давате под наем кабинети по за 30 000 на месец??С това че си регистрирахте частната болница на адреса на общинската,с това че всички вие сте съдружници в частната и на щат в общинската.Нима мислите че като оплювате вашите колеги в частната и ще станете по добри от тях?Ами аз самия съм лежал в общинската болница и накрая в епикризата ми пишеше че сте ме лекували от нещо за което не знам че съм бил болен само и само да вземете някоя хилядарка отгоре по пътеката.Нима това че всеки пациент с нужда и без нужда се праща на скенер или ренген за който вие получавата допълнително кинти е случайно.Но ви разбирам.Вие си защитавате паричките.И какав ви е проблема да работите и при Тиков,нима ако сте добри човека ще ви изгони?А що се отнася до моралните му качества нима вие сте по стока?Кой издава фалшиви медицински които съдилищата отменят??Кой лъже болните че са болни и краде пак от нас защото ние също плащаме осигуровки?нима това е по достойно да крадеш от гражданите.И накрая ще се обърна до 45 не сте прав колега или колежке.Имат докторите пари имат.Само ще ви светна че Хърлев е дупе и гащи с Юмер Хамза и бившия председател на общинския съвет Мустафа Джамбаз,в болницата работи и Теберов и ако не знаеш всички те са от ДПС а силния човек в Пазарджишка област на ДПС е Делян Пеевски,така че сигурен съм ако се наложи той веднага ще извади колкото е необходимо за да плати за болницата.Запомнете едно нещо Има два бизнеса които са вечни ЗДРАВЕТО и БОКЛУКА и за това има толкова интереси там.

#48 в Четвъртък, 29 декември 2011 21:19

bria bria.Tonchev mnogog vesht si bil be !I da ne znaem che imame takav ekspert po evroproekti u obshtinata.zemi nadraskai 3-4 i na Lebankata che neshto go e zakasal s tiah i sga niama da moje da prisvoi/izviniavam se usvoi /kredita.I sga seriozno shte ti kaja che tova koeto pishesh e smeshno i za tova ne ti minavat proektite.kato kandidatstvash gledat dali imash daden dokument a ne kakvo pishe v nego. I spored teb koi shte ustanovi ako ima narushenia na zakonodatelstvoto a???

#47 в Четвъртък, 29 декември 2011 20:56

Приятели, би следвало след като толкова яростно атакувате общинската болница и лекарското дружество да обясните защо правите това. Защото сте изразители на гражданската съвест, за да я спасите от уж лошите, или да се облажите покрай тиков, ако той успее да излъже за пореден път общинските съветници или да ги купи за да му я дадат както навремето поликлиниката. Вие хората за наивни ли ги мислите. Та това което пишете за болницата и Вели-медикус се намира в търговския регистър и не е никаква тайна . Следователно не е сензация както искате да докарате нещата. Просто докторите от общинската болница я спасиха от вас които се продадохте за шепа сребърници на тиков преди 3 години и я напуснахте за повече пари. И ние гражданите на Велинград сме благодарни че ни лекуват в общинската болница най –изявените професионалисти на града, че купиха със собствени пари скенер и рентген за да я има общинската болница. Въпреки вас и въпреки тиков и тиковци. А защо да нямат и поликлиника. Вие защо не го направихте това. Защо станахте роби на тиков. Това ви е мъката. Че сте ратаи на един частник, а докторите от общинската за предприемчиви и никога няма да я направят частна. Нито те ще я приватизират нито на други ще я дадат да я приватизира. Причината е че вие се страхувате от конкуренцията. Искате да сте монополисти на пазара. Но няма да стане. Просто ви моля да не се напъвате за да не се наа..те. А знаете ли кои е тиков - не е ли същият които регистрира джипа си ауди Q7 като баничарка, за да спести 30000 лева данък и прецака държавата, не е ли този, които с фалшиви документи без да е член на българския лекарски съюз се опита да го яхне преди 3 години, за да има власт, влияние и още повече пари. Не е ли тиков този, които замени бунгало на морето срещу 1,2 дка земя на Цигов чарк в един /под/купен търг, за да си построи хотел, не е ли същия този мишко тиков онзи, които подлъга кмета на Пещера с т. нар. публично-частно партньорство /същото което предлага на велинградските наивници/ в пещерската болница и сега кметът на Пещера е пред прокуратурата, не е ли тиков човекът които купи фалшива диплома за фармацевт на бившата си жена, не е ли същия чиито син върви по стъпките на баща си и приватизира скандално тролейбусен транспорт Пазарджик. Не е ли това човече ненаситно за власт и пари което раздава куфарчета с пари за да пробие където срещне корумпирани. А как ли се казва онзи които предлага подкупи. Но рано или късно възмездието за него ще дойде. Поживьом - увидим. Бог вижда. Той забавя но не забравя.

#46 в Четвъртък, 29 декември 2011 20:51

Въпросът кой е прав и кой крив Ташев или Тиков е все едно кое е първичното кокошката или яйцето.И двамата искат да лапната "Общинската болница" но единия иска да я вземе без пари а другия явно предлага пари но не всеки на който му се иска.Така или иначе много скоро болницата ще е в частни ръце въпросът е кое ще по -малкото зло,да я вземе човек с много пари/а той има много не защото много дава,а защото много взема/ или човек с много мерак и без пари и да видим до къде ще му стигне мерака.

#45 в Четвъртък, 29 декември 2011 20:44

ТОЧИЛАРКИ!!!!!!!!!!!!!!!

#44 ЬЬЬЬЬ в Четвъртък, 29 декември 2011 20:28

София Ключкова е един честен и почтен човек.не познаваш хората.богатство за заспалия Велинград.

#43 в Четвъртък, 29 декември 2011 16:43

Браво бе д-р Ташев! Продължавате да спекулирате с думата ОБЩИНСКА БОЛНИЦА.Сиреч болницата е на Велинградчани и сега помагайте хора,че сме се осрали до уши!Не!Първо ще ви видим как ще отидете на деспут с Тиков,как ще се защитите и в крайна сметка как ще се произнесе прокуратурата!Ч)увам,че и Ключкови се драпат да обеждават велинградчани в защита на общинската болница ,а тези хора без личен интерес не скачат,а и господата Гешеви имат не малък интерес.Не търсете подкрепа от гражданите на Велинград.Те може да са простовати,но не са прости!

#42 в Четвъртък, 29 декември 2011 16:02

Г-н "икономист",бъркаш основни понятия,а именно-европарите и проектите нямат нищо общо с коментираното дружество,което между другото незнам защо не е споменато в изповедта на управителя на "Общинската болница".Мога да те уверя,че общинското дружество отдавна не е проверявано както се полага.Радвам се,че голяма част от хората раеботещи там,които не са в ДРУЖЕСТВОТО,осъзнаха по каъв начин са мамени и ограбвани.Явно твоите европроекти са се провалили,защото не си свършил добре своята работа.Между другото си припомни правописа,защото като чета изглежда имаш претенции за някакво образование.

#41 в Четвъртък, 29 декември 2011 15:26

Да се включа и аз в тази тема явно изпълнена с дръскачи на частната болница, които си нямат и понятие от икономика, но важното е да се пише.... Преди няколко години завърших и сега работя в областта на европроектите и следя явната помия, която се излива по темата... Аз ако искам да приватизирам болница никога няма да допусна в нея да се инвестира сума равна 3 пъти на реалният и капитал... това ще я оскъпи прекалено много и ще я направи непродаваема... И второ кой нормален човек ще одобри такъв проект ако той не е изряден... Това означава че през болницата са минали доста проверки.. това мога да го потвърдя и от собсвен опит... най-малкото защото няколко наши проекти бяха отхвърлени поради конкуренцията на пазара за европари... Следователно, проблема който се е зародил в момента явно наистина е резултат от явния страх от една добре оборудвана общинска болница... Лек Ден :)

#40 Мартин Тончев Елана Холд. в Четвъртък, 29 декември 2011 12:23

Във форума се употребява понятието Общинска болница.То е лишено от съдържание отдавна след създаване на частно дружество в нея от шепа лекари ентусиасти.Няма логика тези аматьори да останат на пазара.По полезно ще е да обърнат внимание на професиоиналното израстване,а не да правят опити за "едър бизнес"с публични средства.Има една мъдра народна поговорка-всяка жаба да си знае гьола.Тези хуманисти по професия и бизнесмени по свое убеждение мислят не как да лекуват ,а как да превъртят паричките от вашите осигуровки през дружеството им.Цинизъм е да се твърди,че това дружество е спасителя на Общинската болница.Не само,че няма да е спаси,но ще я доведе до несъстоятелност.Има и нещо хубаво в тази работа-номерата им са евтини и предсказуеми.

#39 в Четвъртък, 29 декември 2011 09:56

Свети Николайчо само да те попитам според теб: Доктор Радичев,Доктор Калъчева,Доктор Жерев,Доктор Костадинов,Доктор Радева,Доктор Содева,Доктор Бучков,Доктор Ардалиев и др. са мекерета ли?????????Или са лоши и неквалифицирани специалисти и никой не ги иска на работа и за това са при Тиков??Нима вашите медицински сестри са по квалифицирани от сестрите които работят там??И крайно време е вие лекарите да започнете да си гледате пациентите а не да пишете по форумите,че току виж пак стана белята както с бащата на един кандидат за кмет на общината...

#38 в Четвъртък, 29 декември 2011 08:48

От няколко дни чета тази тема и ми стана интересно... Защо след като тази толкова добре работеща докторка Савова е била уволнена от общинската болница е станала от ръководителите и главните действащи лица на Тиковата болница... ква е логиката ... лично за мен са работили заедно доста време... не знам за вас :)

#37 Ученик от Велинград в Сряда, 28 декември 2011 23:44

Според изнесеното в медиите изказване на любимият ви управител доктор Ташев едно дружество създадено преди 6 месеца и собственост на доктори с капитал от 1000 лв ще получи лиценз за ДКЦ за сметко на една 60 годишна болница с капитал от 1445000 лв.Браво доктор Ташев Велик мениджър си!

#36 в Сряда, 28 декември 2011 23:25

"МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД" ЕООД 1. ЕИК 112505488 2. Фирма МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД 3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 бул.СЪЕДИНЕНИЕ No 49 6. Предмет на дейност OCЪЩECTBЯBAHE HA БOЛHИЧHA ПOMOЩ 7. Управители Атанас Лулчев Ташев 23. Едноличен собственик на капитала ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД, ЕИК 000351580 Капитал 31. Размер 1445000 лв. 32. Внесен капитал 1445000 лв.

#35 в Сряда, 28 декември 2011 23:21

"МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД" ЕООД 1. ЕИК 112505488 2. Фирма МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД 3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 бул.СЪЕДИНЕНИЕ No 49 6. Предмет на дейност OCЪЩECTBЯBAHE HA БOЛHИЧHA ПOMOЩ 7. Управители Атанас Лулчев Ташев 23. Едноличен собственик на капитала ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД, ЕИК 000351580 Капитал 31. Размер 1445000 лв. 32. Внесен капитал 1445000 лв.

#34 в Сряда, 28 декември 2011 23:21

"МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД" ЕООД 1. ЕИК 112505488 2. Фирма МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД 3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 бул.СЪЕДИНЕНИЕ No 49 6. Предмет на дейност OCЪЩECTBЯBAHE HA БOЛHИЧHA ПOMOЩ 7. Управители Атанас Лулчев Ташев 23. Едноличен собственик на капитала ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД, ЕИК 000351580 Капитал 31. Размер 1445000 лв. 32. Внесен капитал 1445000 лв.

#33 в Сряда, 28 декември 2011 23:21

"МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД" ЕООД 1. ЕИК 112505488 2. Фирма МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ВЕЛИНГРАД 3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 бул.СЪЕДИНЕНИЕ No 49 6. Предмет на дейност OCЪЩECTBЯBAHE HA БOЛHИЧHA ПOMOЩ 7. Управители Атанас Лулчев Ташев 23. Едноличен собственик на капитала ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД, ЕИК 000351580 Капитал 31. Размер 1445000 лв. 32. Внесен капитал 1445000 лв.

#32 в Сряда, 28 декември 2011 23:21

Значи защо да дадем болницата на Тиков ,а не на някой друг?Ами защото Тиков е можеби поне 20г.на този пазар и всички негови болници работят отлично.Спрете да манипулирате хората.преди време се чуваше,че в Тиковата болница всичко се плаща,но се оказа,че въобще не е така.Защо,като общинската болница работи много добре спряхте спешната помощ в Тиковата болница.Ясно е само едно,че сте се наредили много маймунки на клона да лапате,но се надяваме този клон много скоро да сестроши.много сте и сте лакоми и нагли.А и на хърлов ще му спре кранчето да зарежда лекарства в общинската болница от неговата аптека.

#31 в Сряда, 28 декември 2011 23:19

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВЕЛИ МЕДИКУС" ЕООД 1. ЕИК 201748568 2. Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВЕЛИ МЕДИКУС 3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 4. Изписване на чужд език MEDITSINSKI TSENTAR VELI MEDICUS 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 Съединение No 49 5а. Адрес за кореспонденция с НАП на територията на страната БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 Съединение No 49 6. Предмет на дейност ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ 7. Управители Весел Албенов Хърльов 23. Едноличен собственик на капитала ВЕЛИ МЕДИКУС ООД, ЕИК 200621596, държава: БЪЛГАРИЯ Капитал 31. Размер 1000 лв 32. Внесен капитал 1000 лв

#30 в Сряда, 28 декември 2011 23:17

Информацията е от търговския регистър.И това ако не е гавра лекарите да си регистрират частното търговското дружество на адреса на общинската МБАЛ Велинград здраве му кажи.И после всички доктори били честни и хуманни и мислели за пациентите.Дръ дрън та пляс както обича да казва кмета Лебанов!

#29 в Сряда, 28 декември 2011 23:11

"ВЕЛИ-МЕДИКУС" ООД Общ статус 1. ЕИК 20062159 2. Фирма ВЕЛИ-МЕДИКУС 3. Правна форма Дружество с ограничена отговорност 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ област Пазарджик, община Велинград гр. Велинград 4600 СЪЕДИНЕНИЕ No 49 6. Предмет на дейност ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, И БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ. ИЗВЪНБОЛНИЧНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОМОЩ И КОНСУЛТАЦИИ 7. Управители ВЕСЕЛ АЛБЕНОВ ХЪРЛЬОВ НАСКО ТОДОРОВ ВАНКОВ 11. Начин на представляванe ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО 19. Съдружници НАСКО ТОДОРОВ ВАНКОВ, 360 лв. ГЕОРГИ ХРИСТОВ ХРИСЧЕВ, 360 лв. ЧАВДАР ЮЛИАНОВ КАЛЪЧЕВ, 360 лв. КРУМ АНГЕЛОВ КРУМОВ, 360 лв. САВКА АЛЬОШОВА ВАКЛЬОВА, 360 лв. ПЕЙЧО БОРИСОВ ПЕЙЧЕВ, 360 лв. ИЛОНКА БОЙКОВА ЧИТАКОВА, 360 лв. ГАНКА ГЕОРГИЕВА ФИЛИПОВА, 360 лв. МАРИЕЛА ПЕТРОВА ТОПАЛОВА, 210 лв. СТЕФКА АТАНАСОВА СТОЯНЧЕВА, 250 лв. ВЕСЕЛ АЛБЕНОВ ХЪРЛЬОВ, 1950 лв. Капитал 31. Размер 5040 лв. 32. Внесен капитал 5040 лв.

#28 в Сряда, 28 декември 2011 23:09

До № 25 в изказванията-това,че пишеш с главни букви не значи,че е истина и че повече впечатляваш.АКО ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ОБЕКТИВНОСТ ПО ЛЕКО С КВАЛИФИКАЦИИТЕ.За професионализъм се аргументирай с факти и критерии.Другото е пазарски коментар!

#27 в Сряда, 28 декември 2011 20:48

Бог да пази тази държава,в която добрите наследствени овчари Тодор Живков им даде възможност по необясним начин да се именуват лекари/те не завършват като такива по нормален начин/и на всичкото отгоре със своя неудържим селски ентусиазъм стават и управители на търговски дружества!Гражданино на Велинград и България-опомни се,огледай се до какво безобразие и абсурд сме стигнали и тогава съди.

#26 в Сряда, 28 декември 2011 20:43

Д-Р ТАШЕВ С ТЕБ И ТВОИТЕ ДОКТОРИ СМЕ. НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ СТЕ ПО -ДОБРИТЕ ОТ ТИКОВИТЕ МЕКЕРЕТА. ТОЗИ МОШЕНИК Е МАФИОТ И НЯМА МЯСТО В НАШИЯ ГРАД. ДАНО ПРОКУРАТУРАТА СТАНЕ НЕПОДКУПНА, А СЪДА ПОЧТЕН И ДА ДОЧАКАМЕ ДЕНЯ КОГАТО ВИДИМ ТОЗИ ЛИЛИПУТ В ЗАТВОРА. МБАЛ ВЕЛИНГРАД Е ПО-ДОБРАТА ОТ ДВЕТЕ БОЛНИЦИ, ЛЕКАРИТЕ В НЕЯ СА ГОЛЕМИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В НАШИЯ ГРАД. А СКЕНЕРА И РЕНТГЕНА ДЕТО ИМ БОДАТ ОЧИТЕ ГОВОРЯТ ЗА ЖИВОТИНСКИ СТРАХ ОТ КОНКУРЕНЦИЯ. ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН ТИП -ТИКОВ ИСКА ДА Е МОНОПОЛИСТ В ЗДРАВЕОПАЗВЕНЕТО НА ВЕЛИНГРАД И ТЕЖКО НА ТЕЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, КОИТО ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ОБЩИНСКАТА МБАЛ-ВЕЛИНГРАЗД. ТОВА Е СИГУРЕН ПРИЗНАК, ЧЕ ГИ Е КУПИЛ С КУФАРЧЕТА С ПАРИ, КОЕТО Е НЕГОВА ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА.

#25 СВ.НИКОЛАИ ЧУДОТВОРЕЦ в Сряда, 28 декември 2011 19:13

Никой не оспорва че в мбал велинград не работят професионалисти и никой не ги гони от там но малко от малко срам да имат като са добри професионалисти и давай сега да си крадат и приватизират както си искат тези добри специалисти не им ли е неудобно че хората едвам свързвата двата края а те хем заплатка от болницата по 1000-2000 лв хем рушветче по 20-30 лв от пациент хем наемче 15 000 от скенерчето е на това му се вика хуманизъм и професионализъм а ние простия народ се дърляме тук и пак като идеш в болницата само гледат в коя пътеката да те пишат да гушат ли гушат

#24 в Сряда, 28 декември 2011 15:47

Спекулациите са си спекулации, а истината е само една, а именно в "МБАЛ Велинград" работят едни истински професионалисти и това мога да кажа от личен опит. Единствено от "МБАЛ Велинград" ми оказаха спешна помощ, и то на професионално ниво! А престоя ми в самата болница беше много комфортен. Останах изключително доволна от грижите,вниманието и работата на целия екип на болницата. Хора, не се подвеждайте под користните цели и коментари на напълно некадърни и корумпирани хора. Залагайте на професионализма и човешкото отношение към хората, които могат да Ви предоставят абсолютно целият персонал на "МБАЛ Велинград"!

#23 Й.Б. в Сряда, 28 декември 2011 14:37

Г-н Управител,ти и твоите единомишленици от "дружеството"добре владеете старите комунистически способи за манипулация на широкото обществено мнение.Ако всичко е изрядно и скрепено със съответната документация нямаше да сте толкова емоционални и активни.Проблема на комунистическите остатъци е,че винаги публично са против това което те самите всъщност правят тихомълком по най дебелашкия начин.Успех с правосъдието!

#22 бкп в Сряда, 28 декември 2011 10:58

ами който обещае че няма да краде на него да я дадем.ние и без това се връзваме на обещанията като шарани след като си избрахме пак лебана за кмет.

#21 в Сряда, 28 декември 2011 08:30

samo edno ne razbrah koi e prav ednite izto4vat bolnicata s razni shemi kato skeneri i razni drugi tikov i toi iska da se oblaji ot ob6tinskata banica nie kato grajdani koia pozicia da branim :? v momenta 5 lekar4eta izto4vat ob6tinskata bolnica a drugite izkat i te da se vklu4at nie kato grajdani ako triabva da izbirame ne znam koe zlo e po dobro :? mai triabva da pitame gagov i lubo hladilnika :y

#20 в Сряда, 28 декември 2011 00:49

Eh Tashev.Nedei da pishesh pisma ami si tarsi seriozen advokat shtoto kakto si ya opleskal minimum 5 godinki ne ti mardat.A tvoia priatel deto go pravish milioner Vesko Arliovia i edna cigara niama da ti donese v ztvora.Taka e tia.Neblagodarna rabota e vahsta :?

#19 в Вторник, 27 декември 2011 21:32

Ех милите ми доктори,ам спрете да пишете ве,разбрахме всички че сте в ООД то дето ще ни ощипе с милион и половина.Не ви ли е срам.Вземате пари като доктори от болницата,вземате рушвети от нас пациентите,вземате от наема на скенера и от какво ли още не.На това ли му викате хуманизъм а??Стига сте спекулирали с думата общинска болница,вас не ви пука за болница а ви пука някой да не ви спре паричките.На ваше място бих се скрил от срам.

#18 в Вторник, 27 декември 2011 21:21

Ami d-r Savova i neinite lakei iznesoha 800 000 lv.s kufar4eta ot MBAL-a,

#17 в Вторник, 27 декември 2011 21:15

Doktor Tikov dava pari v plikcheta a doktor Tashev vzema pari v plikcheta.Neka Tashev kaje kolko e pribral ot Harlev za dogovorchetata za milioncheta?

#16 в Вторник, 27 декември 2011 20:40

D-r Tikov da si pla6ta do stotinka osigurovkite na horata,a da ne dava pari v plik4eta.Taka ,ako e loqlen kym darjavata togava 6te mu povqrvame ,4e misli za zdraveto na velingrad4ani.

#15 в Вторник, 27 декември 2011 17:41

:?

#14 в Вторник, 27 декември 2011 15:25

имали кадърни лекари по един в отделение... да сме благодарни и на това, защото с такова заплащане ми е направо чудно, как още седят в България тези кадърни лекари... Нека сестрите да взимат добри заплати, тогава няма да спят на нощно дежурство, а ако трябва ще ти правят вятър с ветрило цяла нощ... Така че бъдете благодарни на това, което има... и двете болници в града ни си имат и хубави, и лоши страни, много сме далеч от съвършенството още...

#13 megalamer в Вторник, 27 декември 2011 15:21

дано не ви се налага да лежите в тази болница и при тези лекари пълен ужас имат по един кадърен доктор в отделение и нищо повече но с един доктор не става д-р Ташев .За сестрите да не говорим нощната смяна ходят да спът там преди месец лежах в отделение мед.сестра не можах да я събудя 35 минути съжалявам докторе но това ви е реалноста

#12 lewski в Вторник, 27 декември 2011 11:24

За съжаление в България всичко ни е изкривено. Какво лошо, че има две болници-нека има конкуренция, но не нелоялна, както в случая. Защо частната болница "рови" в проблемите на общинската? Нека гледа себе си, да си лекува пациентите, да си печели доверие, но не по демонстрирания начин-с хули и злепоставяне на колеги. Жалко е че лекари, на които призванието е да лекуват хората, се занимават с всяване на омраза към колеги и вкарване в политически и икономически интриги. Коледа е, нека бъдем добри!

#11 в Вторник, 27 декември 2011 10:24

Браво на МБАЛ и на доктор Ташев!Браво!Ама докторе кажи колко лапате от скенерчето а-1,5 млн според вестниците???И кажи колко ще лапате от ДКЦто А-щото пак според вестниците ти си казал че лицензчето ще на вашата фирма?Кажи за колко даде под наем общежитието на вашата фирма и колко ще лапате от наемите на личните лекари??браво,браво.Кажи що в проекта за нова апаратура липсва скенер????За да лапате седем години.Е тва е хуманизъм.Да цицате от осем цицики ,ей големи сте тарикати и сега някой иска да ви спре лапачката и ревнахте..........

#10 в Вторник, 27 декември 2011 09:26

Не само Ангел Даскалов и Сашо Гагов,ами и Златан Златанов,М.Ходжов и всички от ГЕРБ -не ги е срам!Предатели!Давай д-р Ташев,ние сме с теб!

#9 ivana 5 в Понеделник, 26 декември 2011 23:22

Скъпи д-р Ташев,браво на теб и твоя екип!Само на Вас разчитаме!Поразпитах и разбрах,че в основата на вендетата към болницата са депутата А.Даскалов и Сашо Гагов,които са взели мангизи от Тиков!Това са пропаднали хора,щом вървят против своите съграждани,Бог ще ги накаже!Ние сме с вас!

#8 иванчо в Понеделник, 26 декември 2011 23:15

Д-р Ташев,Вие сте отличен хирург,оперирали сте ме от сложна операция,която разбрах,че даже в София малко хирурзи я правят!Много съм добре.Сега виждам,че сте и един достоен човек,щом сте на страната на общинската болница!Само така Докторе,не се давайте на Тиков,аз и моите приятели Ви подкрепяме!Ще се бием ако трябва!Успех!

#7 Stojan в Понеделник, 26 декември 2011 23:06

Да ни пази Господ, да лежите в МБЛ "Здраве".Аз лежах през август в родилно отделение 12 дни, кошмара които изживях не го пожелавам на никой.В отделението няма екограф,свалят те в хирургия за преглед,събота и неделя визитацията сутрин няма,а през седмицата минават 1 лекар и акушурка по обед.Точна диегноза не ти се поставя,не се прави професионален преглад а се налучква.Когато ги попиташ какво ти е отговор не получавш.

#6 в Понеделник, 26 декември 2011 22:42

Да всички там докторчета мълчат,защото ги е обвързал с парички т.е.затворил им е устата с тях.Защото всички те забравиха от къде тръгнаха и коя болница ги изучи и им даде хляба в ръцете.Но нека,нека да има конкуренция нека да си работят там къдто решиха,но конкуренцията да бъде лоялна,да си работят и да не гледат в паницата на другия.Нека всеки да прави това което може и знае и наи накрая тази страна да поеме по добър път за всички!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА НЕ ПОЗВОЛИМ ПАРИТЕ ДА ПОБЕДЯТ РАЗУМА!!!

#5 в Понеделник, 26 декември 2011 20:49

Такаааааа...Сега ще видите, уважаеми граждани на община Велинград, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!!! НОВОТО МНОЗИНСТВО В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ /ГЕРБ Гаговци, Златановци и Редежеповци/КАК ЩЕ ПОДАРЯТ АПЕТИТНИТЕ ИМОТИ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА...ТЪЖНО, НО ИСТИНА!!! ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Хо-хо-хо-хо.....

#4 B-2 в Понеделник, 26 декември 2011 17:22

Защо ли д-р Тиков толкова се е замислил за здравето на хората?Та нали си има болница,нали си има апаратура,нали си има специалисти.Ами като ги има нека си работи с тях ,кой го спира?Защо тогава има апетит към МБАЛ Велинград?Ами ,за да си напълни още гушката.А тази гушка не се пълни с мисълта за хората ,а само с желанието му за собствена печалба.Не му вярвате за нищо съграждани.Неговите внедрени хора ,когато все още работиха в МБАЛ я крадяха ,обвързваха я с неговите фирми ,докараха е пред фалит тогава.Но с усилията на всички ни болницата се съвзе и сега работи на пълни обороти,за разлика от неговата където някои отделения се заключват в събота и неделя и остава да работи само 1-2 отделения.Ами те нямат интензивено отделение и само си представете,че сте получили инфаркт ,къде ще Ви лекува г-н Тиков....Ето съграждани ,какви хора имат апетит към близо 60 годишната болница.Не позволявайте те да я съсипят с апетитите си за печалби Защитете МБАЛ ВЕЛИНГРАД!!!

#3 в Понеделник, 26 декември 2011 16:09

zdraveite,d-r Tashev! obru6tame se kum vas i vsi4ki ostanali doktori v MBAL-Velingrad,nie ot firma vega ood i li4no az zaqvqvame na6ata pulna podkrepa kum vas i Bolnitsata i supri4astnost kum tozi problem.v na6e litse durjim da znaete,4e mojete da tursite priqtel i nai-iskrena podkrepa.4estita Koleda i veseli Novogodi6ni praznitsi ot nas! budete silni v imeto na horata v tazi ob6tina!

#2 rosen vladimirov в Понеделник, 26 декември 2011 15:54

Браво Докторе, само че малко хора в града и в съседните общини знаят за какво става въпрос.Защо докторите подчинени, ако така може да се каже, на д-р Тиков си мълчат.

#1 za bolnicata в Понеделник, 26 декември 2011 15:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени