Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Обществена поръчка за подпорни стени

10 февруари 2010, Сряда | 16:44 | прессъобщение, обществени поръчки

Община Велинград обяви поръчка за изграждане на подпорни стени

Свлачище, снимка flickr/Uberto   Община Велинград обяви малка обществена поръчка за направа на подпорни  стени на 5 обекта в община Велинград по проект ”Укрепване на свлачищни процеси в община Велинград”. Поръчката е публикувана в регистъра на Агенцията за обществени поръчки. Ще бъдат изградени подпорни стени на следните обекти - І. Направа на подпорни стени свлачище до "Вельова баня", ІІ. Направа подпорни стени по река "Еленка" в кв. Каменица, където речните води създават проблеми на живеещите досами коритото й, както и на подпорни стени свлачище до "Бивша база на ЦК".

   Подпорни стени ще бъдат изградени и по река "Чепинска", квартал "Анезица", както и на свлачище до т. нар. "Циганско дере". Проектното предложение бе изготвено от дирекция ”Европейски програми и проекти” в Общинска администрация-Велинград и финансирането му е осигурено по Оперативна програма ”Регионално развитие”. Проектът бе одобрен и на 25 юни м.г. бе сключен договор за изпълнение. Срокът за реализация ще бъде до 25 април 2011 г., а стойността на обектите, включени за изпълнение, е 823 791,40 лв.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени