Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Общината продаде магазин

21 септември 2010, Вторник | 16:12 | прессъобщение

Общината продаде магазин за 260 000 лв.

Публичен търгСедемчленна общинска комисия с председател зам. кметът Георги Янчев проведе публично оповестен търг с явно наддаване за продажба на магазин на бул.”Ал.Стамболийски” № 2 - урегулиран поземлен имот за комплексно жилищно строителство, търговия и услуги, жилищен блок ”Здравец”. Търговският обект е с обща площ 185 кв.м. и прилежащата земя под него и доскоро в него се помещаваше офисът на Обединена Българска Банка. С решение на Общински съвет Велинград от 28 май 2010 г.  след направена оценка от лицензиран оценител бе обявена начална тръжна цена от 170 200 лв. без ДДС. На търга се явиха 3 –ма кандидати-Явор Кидиков от Пловдив, Велинградската фирма ”Нима” ООД и софийската Национална агенция ”Разпространение”АД и тримата бяха допуснати по документи. Председателят на комисията обяви стъпка от 5 000 лв. и обясни, че всяко наддаване е с размера на стъпката. Бяха наддадени 18 стъпки и за сумата от 260 200 лв. купувач на общинския имот стана Национална агенция ”Разпространение”АД-гр.София.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени