Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград с одобрен нов проект

08 ноември 2010, Понеделник | 12:46 | прессъобщение

Подобряване на енергийната ефективност в училища и детски градини в община Велинград

По Схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за прилагане на мерки за енергийна ефективност в общинска образователна инфраструктура в градските агломерации” на Оперативна програма ”Регионално развитие,  Операция „Социална инфраструктура” и приоритетна ос  -  „Устойчиво и интегрирано градско развитие” бе одобрен проект на Община Велинград, който вече очаква  финансиране, съобщи PR на Община Велинград Росица Пашова.

С изработването и осъществяването на на проекта “Подобряване на енергийната ефективност в училища и детски градини в община Велинград” общинското ръководство цели да бъде подобрена образователната инфраструктура, като бъдат предприети и мерки за енергийна ефективност на 9 общински училища. В изпълнение на проекта ще бъде извършен ремонт на следните сгради: ЦДГ „ЕДЕЛВАЙС” гр. Велинград, ОУ „ХРИСТО БОТЕВ” гр. Велинград, ЦДГ „РАДОСТ”  гр. Велинград, ОДЗ „СЛЪНЧИЦЕ” гр. Велинград, ЦДГ „МИР”  гр. Сърница, СОУ „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ”  с. Света Петка, ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”  с. Кръстава, ОУ „МЕТОДИ ДРАГИНОВ  с. Драгиново.

Коментари

Чакайте де,нали училището в Драгиново щеше да го ремонтира Ангел Даскалов-,,депутата,,ама май само приказките са му големи...

#1 спиро в Вторник, 16 ноември 2010 17:06

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени