Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Прессъобщения от Община Велинград

07 септември 2009, Понеделник | 17:07

Информация за медиите от Общината

Община Велинград  В две прессъобщения от 7 септември Община Велинград съобщи за получено благодарствено писмо до кмета на общината от Бинка Георгиева от град Елин Пелин. Община Велинград още съобщава за предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция. Прочетете още:

  В писмо до кмета на община Велинград Иван Лебанов ръководителката на детска вокална група „Камбанки”-гр. Елин Пелин -Бинка Георгиева, изказва най-сърдечни благодарности за гостоприемството и доброто отношение, което им е засвидетелствано от представителите на общината по време на Велинградските културни празници 2009г. Заедно с ръководителите на детските състави от Лом, Сливен, Елин Пелин и Велинград са положили усилия „за съхраняването и развитието на духовното и красивото в човешкия живот”.

  Общинска администрация Велинград заедно с РПУ-Велинград предприеха практически мерки за опазване на селскостопанската продукция. Създадени са оперативни групи, които денонощно извършват охранителни действия на полските терени.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени