Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Общината спечели проект за ремонт в Грашево

08 октомври 2010, Петък | 15:45 | прессъобщение

Община Велинград спечели проект за реконструкция, ремонт и рехабилитация на водопроводната мрежа в Грашево

ПрессъобщениеДнес в София, в сградата на Държавен фонд ”Земеделие” новият директор на фонда Светослав Симеонов и зам.-кметът на Община Велинград Валентина Цветанова подписаха договор за проекта ”Строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежи и съоръжения в с. Грашево, община Велинград” по МЯРКА 321 - ОСНОВНИ УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО И ИКОНОМИКАТА В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ по ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2007-2013 г.

Проектът бе разработен от община Велинград по инициатива на кмета Иван Лебанов и е в изпълнение на неговата Управленска програма и поетите ангажименти да се подобрят условията за живот на хората в града и в населените места и те да се снабдяват с вода от новите съоръжения. Не може през 21 век жителите в селата от общината да нямат нормални човешки условия за живот и да не могат да пият чиста вода, затова усилията ни са насочени към  още един проект за изграждане на водопроводна мрежа в Горно Дъбево, Враненци и Бирково, който очаква финансиране пак по Програмата за развитие на селските райони, заяви кметът на Община Велинград Иван Лебанов.Стойността на проектното предложение за водопровода в с. Грашево е 5 348522 лв. Предвидените за изпълнение дейности са реконструкция, ремонт и рехабилитация на съществуващ довеждащ водопровод от събирателна шахта м. „Мемов камък” до съществуващ водоем с. Грашево и реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар над с. Грашево и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с. Грашево. Срокът на изпълнение е 24 месеца.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени