Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград посрещна посланика на Палестина

25 ноември 2016, Петък | 20:16 | прессъобщение

Община Велинград посрещна посланика на Палестина

Посланикът на Палестина Негово Превъзходителство Ахмет Ал-Матбух и първият секретар на посолството  г-н Джамал Абдул Ал Рахман, бяха посрещнати в кабинета на кмета на Община Велинград от зам. кметовете г-жа Светла Томова, г-н Сергей Кичиков и г-н Атанас Палигоров, както и от председателя на Общински съвет инж. Бельо Мандраджиев и Директор „ИПТР”- Цвета Спасова.

Гостите представиха идеята си за бъдещо сътрудничество и партньорски отношения в областта на  културата, туризма и икономиката.

Местното ръководство покани фолклорен ансамбъл от Палестина и етнографска изложба да гостуват на Велинградските празници на културата.

След срещата в Художествената галерия бе открита изложба от 50 фотоса, обхващаща две теми - „Политически портрет на Ясер Арафат” и „ Палестина- Светата земя”. 

Експозицията съдържа фотоси, които ни запознават със земята на Палестина, забележителностите и фолклора, както и с дейността на основоположника на палестинската държава Ясер Арафат.

Посланикът откри  изложбата и сподели добрите си впечатленията  от България и най-вече от Велинград.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени