Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подмяна на водопровод и канализация на ул. “Юндолска”

06 април 2013, Събота | 12:01 | прессъобщение

Община Велинград продължава да работи по проекти с европейско финансиране

Дългогодишната практика на Община Велинград, да работи по европейски програми и проекти продължава. Независимо от трудната ситуация, в която се намира цялата страна общинското ръководство продължава да насърчава работата в тази насока. На този етап след консултация със специалисти на ПУДООС бе изготвена документацията за провеждането на обществената поръчка по проекта за подмяна на водопровод и канализация на ул. “Юндолска”. С Решение 164 от 11.02.2013г. вече е обявена обществената поръчка  за избор на изпълнител. Документи са подадени от общо осем фирми като в момента комисия разглежда и оценява проектите и предстои отваряне на ценовите оферти.

Съвсем скоро ще бъде сключен договор и с изпълнителя на строително-монтажните дейности за изграждането на на две специализирани сгради, които ще бъдат изградени по проект на Община Велинград - Защитено жилище и  Център за настаняване от семеен тип. В момента тече процедура по избирането на изпълнител за независим надзор. Безвъзмездното финансиране на проекта е осигурено по схемата “Подкрепа за деинституционализиране на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск”.  

По проект "Строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежи и съоръжения в с. Грашево, община Велинград” и по програмата за Развитие на селските райони предстои подписването на анекс, с който срокът за изпълнение ще бъде удължен с една година. По проект „Подкрепа за енергийна ефективност за социалните и детските заведения” по Оперативна програма „Регионално развитие“ предстои сключване на договор с изпълнител на проекта след изтичане на срока за обжалване по процедурата.

Коментари

Интересното е, че Галчев инженеринг - които забатачиха дефилето са кандидатствали и тук! Не ги ли е срам тия?

#2 в Неделя, 07 април 2013 15:09

Aбе,я го дайте на тези , дето си асфалтират, да няма проблеми!!!

#1 666 в Събота, 06 април 2013 13:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени