Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград с отличие за партньорство между местната власт и туристическия бизнес

23 октомври 2017, Понеделник | 18:29 | прессъобщение

Община Велинград с отличие за партньорство между местната власт и туристическия бизнес

В рамките на 14-тото Международно туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона, провело се на 19 октомври в Смолян, на Община Велинград бе връчена грамота за отличително партньорство между местната власт и   туристическия бизнес, която получи кметът д-р Костадин Коев.

Част от програмата на изложението бе и общото събрание на ОУТР „Родопи”,чиито председател  на УС е кметът д-р Костадин Коев.

На заседанието бяха утвърдени отчета за дейността на УСза  периода след неговотоучредяване до месец септември, програмата  за дейността на Организацията,Финансовияотчетибюджета за 2017г.

Единодушно бе прието важно решение, свързано с представянето на първата учредена в България организация за управление на туристическия район на изложението „Ваканция СПА експо” в София през февруари 2018г. Там членовете на организацията ще представят дестинациите си като обединен туристически район „Родопи”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени