Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Общински кръг на състезание

29 март 2018, Четвъртък | 15:46 | прессъобщение

Общински кръг на състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“

На 27.03.2018г. в ЦПЛР-ОДК Велинград се проведе общинският кръг на ученическото състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“. Участие в него взеха шест училища- СУ „Св.св Кирил и Методий“-Велинград, СУ „Методи Драгинов“- Драгиново, СУ „Васил Левски”- Велинград, ОУ „Христо Ботев”- Велинград, ОУ „Георги Бенковски“-Велинград и ОУ „Неофит Рилски”- Велинград. 

Комисия в състав: инсп. Георги Тодоров от Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението- град Пазарджик /председател/, инсп. Марияна Пепелова от РДПБЗН- Пазарджик /член/ и Невена Шуманова- главен специалист в общинска администрация /член/ провериха и оцениха тестовете на отборите, взели участие в състезанието. Отборът, класирал се на първо място с 99 точки е СУ „Методий Драгинов“- Драгиново, на второ място с 82 точки е СУ „Св.св Кирил и Методий“-Велинград, на трето място със 72 точки е ОУ „Георги Бенковски“- Велинград, четвъртото място е за отбора на СУ „Васил Левски”- Велинград със 71 точки, петото място е за ОУ „Христо Ботев”- Велинград със 70 точки и шестото място за ОУ „Неофит Рилски”- Велинград с 57 точки. Класираният на първо място отбор ще вземе участие в областния кръг на ученическото състезание.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени