Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

С решенията си Общински съвет спасява имоти за милиони

19 януари 2017, Четвъртък | 18:02 | прессъобщение

С решенията си Общински съвет спасява имоти за милиони

На свое извънредно заседание Общински съвет – Велинград взе  решения, свързани с преобразуването на множество общински парцели от частна в публична общинска собственост.

Две от трите точки, които бяха разгледани, са свързани с предложения за преобразуването на общинска собственост . Извънредната сесия е продиктувана от превантивни действия, свързани със защитата на общинската собственост и обществения  интерес на гражданите.

Предложението, което е идея на кмета д-р Костадин Коев, беше представено пред общинските съветници, като защитна мярка по отношение на наложените запори от страна на сметопочистващата фирма „Еко -Титан“, с  която община Велинград е в съдебни процедури. Запазването на общинската собственост от посегателства и бъдещо обезпечение по запорите, наложени от „Еко -Титан“,  беше гласувано единодушно от всички общински съветници,  присъствали на извънредното заседание. Решението на общинските съветници, на практика защити от смяна на собствеността над 100 сгради  и  парцели в общината.

По точка втора от извънредното заседание,общинските съветници преобразуваха  и обособените  части общинска собственост от бившата дискотека“ Пикадили“. Взетите решения са с една основна цел- запазване на общинската собственост .

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени