Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Идея за Общински училищен съвет

10 март 2016, Четвъртък | 20:29 | прессъобщение

Идея за Общински училищен съвет

На проведена работна среща на 10-ти март в малка зала на Община Велинград се обсъди идеята за създаването на общински училищен съвет. На срещата присъстваха всички директори на училища. Целта за формирането на съвета е да отговори на потребностите на младото поколение и да бъде получена обратна връзка от страна на учениците за трудностите, с които трябва да се справят. За общинска администрация проектът е значим и необходим  за развитието и реализирането на младежите. За пъври път подраствщите в общината ще изградят принципи и навици за упралението. Създаването и развитието на съвета ще допринесе за по-голяма отговорност и гражданско самосъзнание  у децата. Тази организация ще бъде насочена само към училищата. Като участие ще могат да вземат ученици от 13 годишна възраст до 18 годишна възраст. Методически съветник за училищния съвет ще бъде служител от общинска администрация. Изборът на представителите на общинския училищен съвет ще бъде на принципа на тайно гласуване във всяко училище. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени