Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

”Моят живот – моя отговорност”

31 януари 2013, Четвъртък | 20:52 | прессъобщение

Обучение на младежи в рамките на проект ”Моят живот – моя отговорност”

В периода 25-27.01.2013 г. в гр. Велинград се проведе обучение на младежи  в рамките на проект ”Моят живот – моя отговорност”. Проектът се реализира  за втора поредна година от Фондация „Социални практики в общността” в партньорство с шест училища на територията на Община Велинград.  Участие в събитието взеха 14 младежи и девойки. Обучител бе г-жа Зоя Соколова от партньорската организация по проекта Фондация „Стъпка по стъпка”.  Акцентът   в работата  на учениците бе формиране на умения за работа в групи и презентиране пред връстниците им на теми като: „Насилие”, „Трафик на хора”, „Зависимости” и др. Обучението стана възможно благодарение на Фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на Фондация ОУК и Фондация „Велукс”. 

Коментари

уууууууууууууууууу гола вода зубари :n :n :n :n :n :n :L :O :o

#2 в Петък, 01 февруари 2013 16:11

bravo na nas : :y

#1 в Петък, 01 февруари 2013 00:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени